Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

Δεν πολιτεύεται ο διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντας Βεργίνης;

Στη θέση του παραμένει παρά την έντονη φημολογία περί παραιτήσεως ο διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντας Βεργίνης, ο οποίος σήμερα ήταν καλεσμένος πρωινής εκπομπής με αφορμή θέμα που προέκυψε με ασφαλισμένο του οργανισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Βεργίνης δεν θα είναι υποψήφιος σε ενδεχόμενο εκλογικής αναμέτρησης, αφού θεωρεί ότι  θα είναι πιο  χρήσιμος για το κόμμα του από τη θέση στην οποία τώρα βρίσκεται.

‘Ετσι, ο νυν βουλευτής κ. Θοδωρής Σολδάτος θα κληθεί να υπερασπίσει το κυβερνητικό έργο και τη θέση “μόνος” του απέναντι σε δύο (;) διαφαινόμενους βασικους αντιπάλους του  ΣΥΡΙΖΑ .

Οι “κακές γλώσσες”  θέλουν αυτές να είναι οι τελευταίες εξελίξεις  που έχουν να κάνουν με εκείνα τα γκάλοπ και τ΄ αποτελέσματά τους. Εμείς όπως πάντα νηφάλιοι,  δεν πιστεύουμε τίποτε από όλα αυτά, εάν δεν υπάρξουν ανακοινώσεις. Το ερώτημα πάλι που μας βασανίζει κι επανέρχεται σ΄ ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι τι θα κάνει ο  Πετρόπουλος, αλλά γι΄ αυτό έχουμε “εφεδρεία” να μας απαντήσει, τον φίλο μας τον Μάκη!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights