Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Δεκεμβρίου 2021

Αντ/ρχης Λευκάδας Θ. Χαλικιάς: “Δεν έχουμε χρήματα να συντηρήσουμε τη γέφυρα”

Με νέο έγγραφό του προς την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών γνωστοποιεί ότι πλέον θεωρεί δεδομένο ότι η επόμενη συντήρηση της γέφυρας Λευκάδας-Αιτωλοκαρνανίας το 2015 θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.

Για το θέμα αυτό μίλησε στον Prisma 95,1 o αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Χαλικιάς, ο οποίος ανέφερε ότι την απάντηση την οποία υπογράφει ένας πολιτικός μηχανικός του υπουργείου, δεν αναφέρει τίποτα απολύτως είναι μια έκθεση ιδεών, λέει ότι η εργολαβία αυτή έμεινε στην μέση και το τελευταίο που είναι ο προγραμματισμένος δεξαμενισμός και επιθεώρηση που πρέπει να γίνει 4-5-2014, συνολικού κόστους 900.000 ευρώ θα πρέπει να γίνει από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας .

Δεν λέει ωστόσο πως θα βρεθούν αυτά τα 900.000 ευρώ λέγοντας ότι στο ίδιο έγγραφο, παραδέχεται ότι η γέφυρα είναι τμήμα της Εθνικής οδού, κάτι που είναι υπέρ των ισχυρισμών της Περιφέρειας.

Ο κύριος Χαλικιάς ανέφερε ότι η απάντηση είναι ένας έμμεσος τρόπος να μας δυσκολέψουν, γιατί δεν είμαστε αρεστοί σε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις και συμπλήρωσε ότι περιμένει να τοποθετηθεί σε αυτό το σοβαρό θέμα και ο Βουλευτής Λευκάδας, καθώς και οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου, γιατί η γέφυρα είναι πιθανόν να κλείσει.

 

Σχετικά

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Γαλατσίου μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Επτανησίων Γαλατσίου συγκεντρώνουν τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

Ο Δήμος Γαλατσίου και ο Σύλλογος Επτανησίων  με αίσθημα ευθύνης εκφράζουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *