Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Αντ/ρχης Λευκάδας Θ. Χαλικιάς: “Δεν έχουμε χρήματα να συντηρήσουμε τη γέφυρα”

Με νέο έγγραφό του προς την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών γνωστοποιεί ότι πλέον θεωρεί δεδομένο ότι η επόμενη συντήρηση της γέφυρας Λευκάδας-Αιτωλοκαρνανίας το 2015 θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.

Για το θέμα αυτό μίλησε στον Prisma 95,1 o αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Χαλικιάς, ο οποίος ανέφερε ότι την απάντηση την οποία υπογράφει ένας πολιτικός μηχανικός του υπουργείου, δεν αναφέρει τίποτα απολύτως είναι μια έκθεση ιδεών, λέει ότι η εργολαβία αυτή έμεινε στην μέση και το τελευταίο που είναι ο προγραμματισμένος δεξαμενισμός και επιθεώρηση που πρέπει να γίνει 4-5-2014, συνολικού κόστους 900.000 ευρώ θα πρέπει να γίνει από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας .

Δεν λέει ωστόσο πως θα βρεθούν αυτά τα 900.000 ευρώ λέγοντας ότι στο ίδιο έγγραφο, παραδέχεται ότι η γέφυρα είναι τμήμα της Εθνικής οδού, κάτι που είναι υπέρ των ισχυρισμών της Περιφέρειας.

Ο κύριος Χαλικιάς ανέφερε ότι η απάντηση είναι ένας έμμεσος τρόπος να μας δυσκολέψουν, γιατί δεν είμαστε αρεστοί σε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις και συμπλήρωσε ότι περιμένει να τοποθετηθεί σε αυτό το σοβαρό θέμα και ο Βουλευτής Λευκάδας, καθώς και οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου, γιατί η γέφυρα είναι πιθανόν να κλείσει.

 

Σχετικά

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Προωθητική «καμπάνια» της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην αγορά της Μ. Βρετανίας με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 27 Ιουνίου 2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού                    49100, Κέρκυρα                                         Τηλ: […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights