Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Απρίλιος 2021

Συνάντηση του Δημάρχου Μεγανησίου κ. Παύλου Δάγλα με τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Συνάντηση έπειτα από αίτημα του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου με τον Δήμαρχο Μεγανησίου κ. Παύλο Δάγλα πραγματοποιήθηκε προχθές το πρωί στην πόλη της Λευκάδας.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο την εξέλιξη του ελέγχου των οικονομικών του Δήμου Μεγανησίου μέχρι την ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής από εταιρεία που εξειδικεύεται στα οικονομικά των δήμων, όπως ήδη σας έχουμε πληροφορήσει με άρθρο μας εδώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, ο  κ. Παύλος Δάγλας άφησε στη διακριτική ευχέρεια του Επιτρόπου οποιαδήποτε ενέργεια απαιτείται για τον πλήρη οικονομικό έλεγχο των παρελθόντων οικονομικών ετών μηδέ εξαιρουμένης και της δικαστικής συνδρομής.

Πάντως όπως μαθαίνουμε, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, πιθανότατα το επόμενο Σάββατο 27/9 θα έχουν την ευκαιρία και οι δημότες επισήμως πλέον να ενημερωθούν για το περιεχόμενο των συζητήσεων, αλλά και να πάρουν μια ιδέα από τα πρώτα  αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια μηνύματα του δημάρχου Μεγανησίου για Πολίτη Αιμιλία και για τους επιτυχόντες στις εξετάσεις

Δείτε εδώ το συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου για την μαθήτρια και έφηβο Βουλευτή Πολίτη Αιμιλία. Δείτε εδώ το συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου για τους […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *