Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Οκτωβρίου 2021

Θα καθυστερήσει η τελετή παράδοσης-παραλαβής στον δήμο Μεγανησίου

Την βοήθεια  ιδιωτικής εταιρείας που ειδικεύεται στα οικονομικά των δήμων ζήτησε κι έχει λάβει ο νέος δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας. Οι τρεις εξειδικευμένοι λογιστές έχουν κάνει “φύλλο και φτερό” τα οικονομικά του δήμου διαπιστώνοντας σοβαρές “παρατυπίες” στους ισολογισμούς των τελευταίων ετών, πράγμα που καθιστά αδύνατη την παραλαβή του δήμου τουλάχιστον στον οικονομικό τομέα, ωσότου ελεγχθούν όλα τα οικονομικά στοιχεία.

Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε ότι πρότειναν στον νέο δήμαρχο, που αξίζει να σημειωθεί ότι τυγχάνει κι ο ίδιος φοροτεχνικός στο επάγγελμα, να ξεκινήσει τον δήμο από μηδενική βάση μήπως και βρει κάποια άκρη. Βέβαια εάν οδηγούνταν σε μια τέτοια λύση ο δήμος για το πρώτο χρονικό διάστημα θα υπολειτουργούσε και θα περιορίζονταν η δραστηριότητά του, στην διεκπεραίωση  εγγράφων και στην έκδοση μόνο πιστοποιητικών.

Ο νέος δήμαρχος που από 1η Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο γραφείο του, ήδη από την ορκωμοσία του μας προϊδέασε για το πως σκέφτεται να χειριστεί το θέμα, όταν μετά την λήξη  της ορκωμοσίας, απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους δημότες φώναξε: “Ορκίστηκα μπροστά σας, χωριανοί” κάτι που τουλάχιστον εμείς που γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα ερμηνεύουμε ως έκκληση- πρόσκληση προς τους δημότες για στήριξη στην επιλογή να αποκαλύψει σύντομα όλα όσα έχουν υποπέσει στην αντίληψή του.

ΥΓ: Εννοείται ότι κι εμείς στηρίζουμε τον δήμαρχο σ΄αυτή του την επιλογή .

2 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *