Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Νοεμβρίου 2019

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της αρχικής επιλογής υποψηφίων 2014-2015 για το Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας

44 καταρτιζόμενοι/ες στο Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας

Με 44 καταρτιζόμενους ξεκινά το Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αρχικής επιλογής υποψηφίων 2014-2015, που ανακοινώθηκαν σήμερα και είναι αναρτημένα στον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης.

Στο Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας, σύμφωνα με τα αναρτημένα αρχεία στον επίσημο ιστότοπο της ΓΓΔΒΜ, 15 εκπαιδευόμενοι/ες έχουν επιλέξει την ειδικότητα «Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικού Γραφείου» εκ των οποίων οι 12 ως πρώτη προτίμηση, 29 την ειδικότητα «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/Webdesigner-Developer/Video games) εκ των οποίων οι 19 το έχουν δηλώσει ως πρώτη επιλογή (προτίμηση).

Προθεσμίες Εγγραφών

“Οι υποψήφιοι που απέκτησαν δικαίωμα εγγραφής, σύμφωνα με τις ονομαστικές καταστάσεις που έχουν αναρτηθεί, παρακαλούνται να προσέλθουν απαραιτήτως από την Παρασκευή 19/9/2014 μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου 2014, στα αντίστοιχα ΔΙΕΚ για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.”

Περισσότερα εδώ.

ΠΗΓΗ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Επιστολή του δημάρχου Λευκάδας για το ΕΕΤΑ στον Πρωθυπουργό(Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων )

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                  Λευκάδα, 20 Αυγούστου2013                              Αρ. Πρ.:23608 Ταχ. Δ/νση: […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *