Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Αυγούστου 2022

“Βόμβα” στα οικονομικά του δήμου Μεγανησίου, “σκάει” στα χέρια του Παύλου Δάγλα

 Η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου διεκδικεί το 25% των εισπράξεων του δήμου Μεγανησίου από το 2009 μέχρι σήμερα από τις ενοικιάσεις χώρων  στην παραλία για την τοποθέτηση  ομπρελών και ξαπλωστρών.

Με έγγραφο ζήτησε από τον δήμο Μεγανησίου να τις παρασχεθούν όλα τα στοιχεία για την ενοικίαση των επίμαχων χώρων το διάστημα 2009-2014 για το οποίο ήταν συνδικαιούχος  των χρημάτων σύμφωνα με το νόμο.

Μάλιστα επειδή επί μακρόν δεν έλαβε απάντηση, απευθύνθηκε απευθείας στους ιδιώτες -ενοικιαστές και τους ζήτησε στοιχεία για το εν λόγω διάστημα, αλλά και 50% των χρημάτων του τιμήματος της ενοικίασης για τη τρέχουσα χρήση. Σύντομα και  με βάση τα στοιχεία που συλλέγει αναμένεται ν΄ απαιτήσει ένα σεβαστό ποσό από τα  έτσι κι αλλιώς πενιχρά  οικονομικά του δήμου Μεγανησίου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Μετά τον Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου κι ο δήμαρχος Μεγανησίου Στάθης Ζαβιτσάνος προσκεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ

Τελευταία η κρατική τηλεόραση φαίνεται να φιλοδοξεί να ενισχύσει το «μνημονιακό» μέτωπο στα Ιόνια προβάλλοντας αιρετούς της περιοχής μας που […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *