Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Αυγούστου 2019

Οι δηλώσεις Σπύρου αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

Θέλω να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, τις Επτανήσιες και Επτανήσιους που επέλεξαν να ψηφίσουν το συνδυασμό μας, καθώς και τους υποψήφιους – μέλη του συνδυασμού μας, όπως και τους συνεργάτες μου σε αυτό το δύσκολο αγώνα που δώσαμε για την Περιφέρειά μας.

Είναι πλέον κατανοητό σε εκείνους που αγωνίστηκαν μαζί μας ότι η  διακυβέρνηση της Περιφέρειας δεν είναι υπόθεση ενός ατόμου ή ενός συνδυασμού αλλά πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια.

Το μήνυμα των εκλογών είναι σαφές: Ο κόσμος ζητεί από όλους εμάς να προχωρήσουμε με συναίνεση, συνεργασία και σύνθεση απόψεων, με στόχο την ενδυνάμωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, τη συνέχιση των έργων, το σχεδιασμό του μέλλοντος πάνω σε ρεαλιστικές βάσεις.

Οι πολίτες αναγνώρισαν ότι – σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε – καταφέραμε να θεμελιώσουμε το νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας σε σωστές βάσεις, να σταθούμε όρθιοι, να πράξουμε το καλύτερο δυνατό για την Περιφέρειά μας, να εργαστούμε αδιάκοπα, με συνέπεια και ήθος χωρίς να «εμπορευτούμε» τις ελπίδες του λαού και να δώσουμε υποσχέσεις.

Οι πολίτες κατανόησαν ότι είμαστε η πιο αξιόπιστη και ισχυρή δύναμη, ότι ήμασταν και θα παραμείνουμε δίπλα τους, στηρίζοντας την Αυτοδιοίκηση, αποκαθιστώντας τις αδικίες και διεκδικώντας τα μέγιστα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ενδεικτικό της αναγνώρισης είναι ότι οι Ληξουριώτες, που επλήγησαν από τη φύση τόσο άσχημα, κατανόησαν ποιος στάθηκε δίπλα τους, ποιος αγωνίστηκε και ποιος θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών.

Η πολιτική διαδρομή των επικεφαλής των συνδυασμών που συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές αλλά και των μελών τους είναι γνωστή στους πολίτες και η σύνθεση των απόψεων είναι για μας προαπαιτούμενο για την παραπέρα πορεία μας.

Καλώ τις Επτανήσιες και Επτανήσιους να έρθουν κοντά μας, να συνεχίσουμε μέσα από διάλογο και κοινή διαμόρφωση το σχεδιασμό για την πρόοδο την Περιφέρειά μας, απελευθερωμένοι από αγκυλώσεις και με κριτήριο τη λογική και το ρεαλισμό.

Είναι πολλά εκείνα που μας ενώνουν, με κυρίαρχο την αγάπη για τον τόπο μας, το ενδιαφέρον μας για το κοινό καλό και τη μαχητική επίλυση των προβλημάτων.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

«Πιάστηκαν στα πράσα» στη Λευκάδα σήμερα υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Πατρών για χρηματισμό

Όλα ξεκίνησαν λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν πολύ γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Λευκάδα κατήγγειλε στην αστυνομία εκβίαση από τους συγκεκριμένους […]

Παράταση προθεσμίας της υποβολής αιτήσεων έγκρισης στο πρόγραμμα επιδότησης γάλακτος στα σχολεία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                    Κέρκυρα 1 Αυγούστου 2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παράταση προθεσμίας της υποβολής αιτήσεων έγκρισης […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *