Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Αυγούστου 2021

Ο Δήμος Μεγανησίου για τα εγκαταλελειμμένα ακίνητα

5/3/2014

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

Ανακοίνωση για εγκαταλελειμμένα ακίνητα

     Στους οικισμούς μας υπάρχουν ακίνητα σε κατάσταση εγκατάλειψης προκαλώντας προβλήματα υγιεινής, επικινδυνότητας και καλαισθησίας.

Η υπηρεσία μας γίνεται δέκτης παραπόνων από περίοικους και περαστικούς αφού η εικόνα χειροτερεύει με το πέρασμα του χρόνου.

Τα περισσότερα από τα παραπάνω ακίνητα φέρουν τεράστιες δυσκολίες όσο αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς τους αφού πρόκειται για κληρονόμους -εγγύτερους συγγενείς των ιδιοκτητών που είναι σχεδόν αδύνατον να ενημερώσουμε.

Παρακαλούμε όσους έχουν μερίδιο ευθύνης για τα παραπάνω ακίνητα και δεν έχουν ενημερωθεί με επιστολή μας, να απευθυνθούν στην υπηρεσία μας κάνοντας γνωστές τις προθέσεις τους σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος, υποχρεούται να παρέμβει άμεσα στην επιμέλεια των παραπάνω ακινήτων, εξασφαλίζοντας βέβαια τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις σύμφωνα με το νόμο, βεβαιώνοντας τα έξοδα στους φερόμενους ως ιδιοκτήτες.

Η Αντιδήμαρχος

Έλλη Καββαδά

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δημοτικό συμβούλιο, 9η συνεδρίαση: Νέες μηνύσεις, νέες διαφοροποιήσεις, “παλιοί” λογαριασμοί..

Δήμαρχος κι αντιδήμαρχος βάλλονταν από την εσωκομματική αντιπολίτευση Μισή και πλέον από την διάρκεια της συνεδρίασης χρειάστηκε ώστε να διευκρινιστούν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *