Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουλίου 2022

Ψήφισμα συμπαράστασης για Κεφαλονιά και Ιθάκη από το Επιμελητήριο Λευκάδας

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ & ΙΘΑΚΗΣΙΟΥΣ 

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Λευκάδας κατά τη συνεδρίασή της στις 4/2/2014 εκφράζει τη βαθύτατη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στους κατοίκους της Κεφαλονιάς και Ιθάκης, που δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες ισχυρές σεισμικές δονήσεις.

Ζητά, επίσης, από την Πολιτεία την καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας και την ανάληψη πρωτοβουλιών προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης των βασικών αναγκών των πληγέντων, την άμεση αποκατάσταση των υποδομών και την παροχή κάθε είδους διευκολύνσεων στους συναδέλφους που υπέστησαν ζημιές (π.χ. επαγγελματικά δάνεια), ώστε στην επικείμενη τουριστική περίοδο ο Νομός να είναι πανέτοιμος.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήριος Σκιαδαρέσης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Παρατείνεται η ημερομηνία ελέγχου βαρέων οχημάτων (και) από το Κ.Τ.Ε.Ο. Λευκάδας

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Μανώλη Αγγελάκα, παρατείνεται η ημερομηνία ελέγχου οχημάτων ορισμένων […]

Και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να δοθούν τα ονόματα των δημάρχων και των περιφερειαρχών για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα “μαύρου χρήματος” (λίστα Νικολούδη)

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη λίστα Νικολούδη Οι έλεγχοι για τη φοροδιαφυγή και την απόκρυψη περιουσιακών […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *