Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Νοεμβρίου 2023

“Πληρωμένη απάντηση” από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Σίμο Κεδίκογλου: Για τα περί αποστασίας να απευθυνθείτε στον Σαμαρά

Φρόνιμο είναι, κατά πως λέν, να “βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό (και στη μνήμη θα προσέθετε κανείς) προτού μιλήσεις”. Πληρωμένη, λοιπόν, η απάντηση του ΣΥΡΙΖα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος ακολουθώντας πιστά το επικοινωνιακό πλάνο της ΝΔ είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με τη συνέντευξή του στην «Αυγή» απηύθυνε «προσκλητήριο αποστασίας».

Η απάντηση από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν του “χαρίστηκε”. Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ (ακολουθεί ολόκληρη παρακάτω) παραπέμπει στην ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993 από τον σημερινό πρωθυπουργό, λέγοντας ουσιαστικά ότι τα περί αποστασίας να τα λέτε στον Σαμαρά που έριξε τον Μητσοτάκη.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη χώρα. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ανεξάρτητα πολιτικών αποχρώσεων, υφίσταται τις καταστροφικές συνέπειες της ακολουθούμενης από την συγκυβέρνηση πολιτικής. Οι βουλευτές όλων των κομμάτων πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ή με την πολιτική των μνημονίων και τη διαπλοκή ή με το λαό. Μέση λύση δεν χωράει.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει την πρόταση του Αλ. Τσίπρα: «όσοι αποφασίσουν με την ψήφο τους να θέσουν τέρμα στην καταστροφική πορεία της χώρας (….) θα έχουν την πλατιά αποδοχή της λαϊκής βάσης, των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών που τους εξέλεξαν και δεν αντέχουν άλλο». Ούτε αποστασίες από το κόμματά τους, ούτε αγοροπωλησίες.

 Όσον αφορά τα περί αποστασίας, ο κ. Κεδίκογλου μπορεί να απευθυνθεί στον πρόεδρό του.

 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

18/11/2013

 

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας, εδώ βρίσκεται η δήλωση του Κ. Μητσοτάκη σχετικά με την πτώση της κυβέρνησής του το 1993, σε συνέντευξή του στον τότε δημοσιογράφο κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, κι εδώ σε συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ το 1993.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights