Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Απριλίου 2024

Ανακοίνωση-Καταγγελία του Ε.Κ. Λευκάδας-Βόνιτσας για την δολοφονία στο Κερατσίνι

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ καταγγέλλει την  εν ψυχρώ μαφιόζικη δολοφονία του 34χρονου, χτες στο Κερατσίνι, από  φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Ο εγκληματικός μηχανισμός της Χρυσής Αυγής  ξεκίνησε χτυπώντας αδύναμους μετανάστες, τώρα προχωράνε χτυπώντας ανθρώπους του μόχθου που απαιτούν τα δικαιώματά τους.

Χτυπάνε σε εργατικές λαϊκές γειτονιές, αποκαλύπτοντας ότι είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος, του κεφαλαίου. Στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στη βάρβαρη πολιτική.

Επιβεβαιώνουν, έτσι, το ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής, την αποστολή που τους έχει δοθεί να καταπνίξουν κάθε λαϊκό αγώνα για το συμφέρον του μεγάλου κεφαλαίου. Είναι το σύγχρονο παρακράτος που τροφοδοτείται από τον κόσμο της νύχτας και προσπαθεί να αντλήσει συμπάθειες και ανοχή πάνω στα μεγάλα προβλήματα που περνάει σήμερα ο λαός μας.

Δεν θα επιτρέψουμε να  τους περάσει. Ο λαός έχει τη δύναμη να τους τσακίσει.

Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά.

Κάθε μαζικός φορέας να αναπτύξει δράση για να τους πετάξει έξω, αυτούς και τη σάπια ιδεολογία τους, να μην περνάει πουθενά το ναζιστικό δηλητήριο.

ΛΕΥΚΑΔΑ 18-9-2013

 Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Τ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Για την αγροτική κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε χθες 25/2 στα Γιάννενα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΗΣ Τ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ  Για την αγροτική κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε χθες 25/2 στα Γιάννενα   Η […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights