Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Φεβρουαρίου 2019

1ο Εθνικό Συνέδριο του Έργου «Parks Without Borders (Πάρκα Χωρίς Σύνορα)»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

     ΔΗΜΟΣ  ΚΕΡΚΥΡΑΣ

         ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κέρκυρα: 5/7/2013

Προς : Μ.Μ.Ε.

 Ο Δήμος Κέρκυρας σας προσκαλεί στο 1ο Εθνικό Συνέδριο του Έργου με τίτλο «Parks Without Borders (Πάρκα Χωρίς Σύνορα)», με θέμα «Αειφόρος ανάπτυξη στην περιοχή Παρέμβασης στον Περιβαλλοντικό και Οικονομικό τομέα».

Το Έργο προσβλέπει σε θετικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, εστιάζοντας στη βιώσιμη περιβαλλοντική ανάπτυξη των Περιοχών Παρέμβασης και στη διάδοση και την ανταλλαγή καλών πρακτικών αναφορικά με την πρόληψη φυσικών και τεχνολογικών κινδύνων (π.χ. πυρκαγιών) και για την ενεργό συμμετοχή των τοπικών πληθυσμών σε θέματα εθελοντισμού και περιβαλλοντικής προστασίας.

Ως Περιοχές Παρέμβασης έχουν οριστεί η Λίμνη Κορισσίων, το Πάρκο Βόρειας Πίνδου και το Πάρκο “COSTA OTRANTO – SANTA MARIA DI LEUCA E BOSCO DI TRICASE” στην Ιταλία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9/7/2013 και ώρα 8.30 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ματθαίου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πρόταση σχεδίου απόφασης της Δ.Κ. «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» στο Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας για την λήψη απόφασης σχετικά με ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

1.  Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας εκφράζει την κατηγορηματική αντίθεσή του με την αριθμ.234/13 (ΦΕΚ 1020/25-4-2013) απόφασή της διϋπουργικής επιτροπής αναδιαρθρώσεων […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *