Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Την πρώτη του βραδινή έξοδο πραγματοποίησε στη Λευκάδα ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Προσκεκλημένοι και ο δήμαρχος και η αντιδήμαρχος Μεγανησίου

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του meganisinews. Κατά τον ρ/σ prisma 95,1,  σε γνωστή ταβέρνα βρέθηκε ο ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ προσκαλώντας και τη δημοτική αρχή Λευκάδας, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ο δήμαρχος Λευκάδας κ. Κώστας Αραβανής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο τραπέζι που παραχωρήθηκε στους προσκεκλημένους παρακάθησαν ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Στάθης Ζαβιτσάνος και η αντιδήμαρχος κ. Έλλη Καββαδά. Από το τραπέζι απουσίαζε η κόρη του Εκατερίνα (δεν τον συνοδεύει σε αυτή του την επίσκεψη στον Σκορπιό). Διακριτική, επίσης, ήταν και η παρουσία της αστυνομίας που δεν χρειάστηκε να επέμβει, αφού η έξοδος κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η βραδιά κύλησε ήρεμα χωρίς οχλήσεις από paparazi.

Στους πρροσκεκλημμένους δόθηκε σύσταση-οδηγία να μην χρησιμοποιήσουν φωτογραφική κάμερα και να κρατήσουν κρυφή την πρόσκληση.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights