Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουνίου 2024

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων: Εισακτέοι ειδικών κατηγοριών

 

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

13 Ιουνίου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εισαγωγή νέων φοιτητών στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων για το ακαδημαϊκό έτος 2013 – 2014, συμπεριλαμβανομένων και των εισακτέων ειδικών κατηγοριών

             Η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαπιστώσει ότι το Ίδρυμά μας, μετά το σχέδιο «Αθηνά», όχι μόνο δεν κλείνει, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, αλλά αντίθετα ενισχύεται. Τα Τμήματά μας στην Κεφαλονιά, στη Ζάκυνθο και στη Λευκάδα αναβαθμίζονται σε Σχολές και ο αριθμός των εισακτέων είναι ικανοποιητικός σε όλα τα νησιά. Στην Κεφαλονιά εισάγονται 225 φοιτητές, στη Ζάκυνθο 160 και στη Λευκάδα 260. Δηλαδή συνολικά 645 εισακτέοι για φέτος έναντι 740 πέρυσι, όπου υπήρχαν εισακτέοι στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας (200 φοιτητές).

Η μοναδική αλλά σημαντική απώλεια είναι το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας της Κεφαλονιάς, το οποίο φέτος δεν θα έχει εισακτέους. Πιστεύουμε ότι, με τη συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης του Ιδρύματός μας, θα πετύχουμε μέχρι το 2018 να δοθεί και σε αυτό το Τμήμα η ευκαιρία να έχει νέους φοιτητές.

Στους παραπάνω εισακτέους δεν έχουν συμπεριληφθεί οι θέσεις των ειδικών κατηγοριών οι οποίες, εφόσον βεβαίως συμπληρωθούν, θα είναι 45 στην Κεφαλονιά, 32 στη Ζάκυνθο και 52 στη Λευκάδα, σύνολο δηλαδή 129, πράγμα που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των εισακτέων στο Ίδρυμά μας στους 774.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights