Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Χαράς ευαγγέλια! Εμφανίστηκαν οι πρώτοι τουρίστες!

Τα πρώτα κότερα μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού εμφανίστηκαν σήμερα στο Μεγανήσι. Οι κουζίνες στα εστιατόρια έκαναν «προθέρμανση», με τις πρώτες μπύρες να πηγαίνουν στους τυχερούς  αλλοδαπούς ιστιοπλόους.

Από 1η Μαΐου έρχονται στα δωμάτια στο Νυδρί οι πρώτοι Σκανδιναβοί, Σέρβοι, Ολλανδοί και Τσέχοι, ενώ γύρω στις 10 Μαϊου αναμένονται  στα καταλύματα και οι πρώτοι Εγγλέζοι.  Οι πρώτοι Γερμανοί  έρχονται  στα οργανωμένα camping  της περιοχής το Πάσχα και στα δωμάτια μετά τις 19 Μαϊου .  Η χρονιά  φημολογείται ότι θα είναι καλή,  μια φήμη που όμως δε βρίσκει ιδιαίτερη ανταπόκριση μεταξύ των επαγγελματιών που χρόνο με το χρόνο βλέπουν τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται.

Εμείς  πάλι πιστεύουμε ότι τα πάντα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, δηλαδή θα περιμένουμε τον Σεπτέμβριο εάν θα ανατραπεί το κακό προηγούμενο των «λουκέτων» που άρχισαν προ διετίας  και στο Μεγανήσι, από το μνημόνιο και μετά!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Να καλυφθεί άμεσα η θέση του γενικού ιατρού στο Μεγανήσι ζητά ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς από τον υπουργό Υγείας

Κύριε βουλευτά ο καιρός γαρ εγγύς* Την άμεση κάλυψη της θέσης του γενικού ιατρού στο Μεγανήσι ζητά από τον υπουργό […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights