Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Αποχώρησε από την ΔΗΜΑΡ και ο Ανδρέας Νεφελούδης. Μιλά για “δεξιά στροφή” του κόμματος

Αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος είχε από καιρό εκφράσει την άποψη ότι έκλεισε ο κύκλος αναμονής, κρίνοντας ότι η «δεξιά στροφή» στην πολιτική που ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ δεν αφήνει περιθώρια παρεμβάσεων εντός του κόμματος για ανατροπή της.

Η αποχώρηση του Ανδρέα Νεφελούδη έγινε στη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ανέφερε στην ομιλία του πως η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση, παρά τις αντιρρήσεις της για πλευρές της ασκούμενης πολιτικής. (in.gr).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Νεφελούδης είχε παραιτηθεί από τη θέση του υπευθύνου στον Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΔΗΜΑΡ στις 21 Νοεμβρίου 2012. Είχε διαφωνήσει με τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση, καθώς και με τη στάση του κόμματος στις ψηφοφορίες στη βουλή για το Μεσοπρόθεσμο και τον προϋπολογισμό.

«Θα είμαι σπίτι μου, όπως πήγαν άλλοι πριν από εμένα και θα πάνε και άλλοι μετά από εμένα» (Η “προφητεία” Μπαγεώργου)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Η λεκτικά αποκρυπτόμενη ή ωραιοποιούμενη εμπορευματοποίηση της Υγείας και κυρίως των συμπασχόντων μας, οι οποίοι δεν διαθέτουν την οικονομική άνεση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες Ως γνωστόν, το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας με τίτλο, «Δευτεροβάθμια περίθαλψη, […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights