Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

1200 ευρώ φόρος στους 18+ άνω και σε όσους έχουν μηδέν (0) εισόδημα;

Μια  απάντηση του φορολογικού συστήματος  σ΄αυτούς που πιστεύουν πως θα γλυτώσουν κλείνοντας τις επιχειρήσεις τους  και θα βάλλουν κήπο για να ζήσουν . Ψάξτε το…

Τα απίστευτα του φορολογικού συνεχίζονται. Με βάση τις διατάξεις πληρώνουν φόρο ακόμη και όσοι έχουν μηδενικό εισόδημα. Προβλέπεται υποχρέωση όλων των πολιτών άνω των 18 ετών να υποβάλλουν δήλωση στην εφορία ακόμη και χωρίς εισοδήματα ενώ όσοι έχουν ένα ακίνητο στην κατοχή τους ακόμη και χωρίς εισόδημα θα πρέπει να πληρώσουν και τεκμήρια. Η υποχρέωση όλων άνω των 18 ετών να υποβάλλουν δήλωση κρύβει πολύ σοβαρές παγίδες. Μεγάλες αδικίες για την ακρίβεια.

Σύμφωνα με το νέο φορολογικό όλοι όσοι υποβάλλουν δήλωση ακόμη και με μηδενικό εισόδημα στην περίπτωση που δεν έχουν έσοδα από κάποια μισθωτή υπηρεσία ή κάποια σύνταξη θα φορολογηθούν με βάση το τεκμαρτό εισόδημα που είναι 3.000 ευρώ.

Καθώς τα εισοδήματα αυτά δεν είναι από μισθό ή σύνταξη η φορολόγηση αυτών των 3.000 ευρώ (ακόμη και αν δεν υπάρχουν) θα φορολογηθούν με φόρο 26%!!!

Μάλιστα οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο θα πληρώσουν φόρο, αλλά και προκαταβολή για τον επόμενο χρόνο!

Έτσι μιλάμε για μια φορολόγηση της τάξης τουλάχιστον των 1.200 ευρώ… Επαναλαμβάνουμε για… αέρα για εισόδημα, που δεν υπάρχει.

Ακόμη χειρότερη είναι η κατάσταση για όποιον μένει σε σπίτι που είναι στο όνομά του.

Θα έχει τεκμήριο, ανάλογα με τα τετραγωνικά για την κατοικία του και φυσικά θα πληρώσει επιπλέον φόρο!

Το διαβάσαμε εδώ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Στην “ευημερούσα” Γερμανία της Μέρκελ 12,9 εκατομμύρια άνθρωποι βιώνουν επισήμως την φτώχεια…

Νέα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες δείχνουν ότι 12,9  εκατομμύρια άνθρωποι στη Γερμανία είναι φτωχοί ή αντιμετωπίζουν σοβαρό  κίνδυνο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights