Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Μαΐου 2019

Σφοδρή επίθεση κατά της τρόικας της συγκυβέρνησης από τους ΑΝ.ΕΛ.

Η τρόικα της συγκυβέρνησης, με προεξάρχοντα τον επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ ως «αντιμνημονιακή» συνιστώσα, δεν θα κόβει το ρεύμα στα νοικοκυριά και στις οικογένειες αν δεν πληρώνεται το γνωστό χαράτσι.

Αντί αυτού, εξαντλώντας το «φιλολαϊκό-φιλοκοινωνικό» της οπλοστάσιο, θα εφαρμόζει κατασχέσεις, αρχίζοντας από μισθούς, συντάξεις, ενοίκια, καταθέσεις και περιουσιακά στοιχεία.

Προειδοποιούμε την τρόικα της συγκυβέρνησης, ότι οι οικονομικές αντοχές των συμπολιτών μας έχουν ήδη εξαντληθεί και μαζί με αυτές και οι ψυχικές.

Αυτό το πογκρόμ εξαθλίωσης και εξόντωσης των Ελλήνων δεν πρέπει και δεν μπορεί να συνεχιστεί.  Θα αντιληφθούν επιτέλους οι κυβερνητικοί εταίροι ότι αυτή η παράλογη και εξωφρενική πολιτική οδηγεί σε όλο και βαρύτερες κοινωνικές παρενέργειες;»

0 Shares

Σχετικά άρθρα

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Αντίσταση στους Τραπεζίτες: 3.1% ανάπτυξη – 6.9% ανεργία! ΕΛΛΑΔΑ: Δύο χρόνια μνημόνια: 7% ύφεση – 21% ανεργία!!

Η Ισλανδία (Ísland), είναι η νησιωτική χώρα της Βόρειας Ευρώπης στο Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό. Βρίσκεται ανάμεσα στη Γροιλανδία, τη Σκωτία […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *