Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Απριλίου 2024

Μπλεγμένος στα «στημένα» βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Πρώτο στη λίστα των εκλογών της 17ης Ιουνίου στα Ιωάννινα τοποθέτησε το ΠΑΣΟΚ τον Μιχάλη Κασσή, πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Δόξα Κρανούλας που μετέχει στο πρωτάθλημα Football League 2. Ο Μιχάλης Κασσής φέρεται να είναι «μπλεγμένος» στο δίκτυο των «στημένων» παιχνιδιών και συγκατηγορούμενος του μεγάλου «εγκεφάλου» του «κυκλώματος» Γιώργου Τσακογιάννη,της ΠΑΕ Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με το firmani.gr, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται σε ένα έγγραφο με «απαγγελία νέων κατηγοριών», το οποίο αφορά τον κ. Τσακογιάννη. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάζεται στην παράγραφο ΣΤ’ το εξής: «Στην Αθήνα και τη Σκύδρα, κατά το χρονικό διάστημα από 1-3-2001 μέχρι 20-3-2011, ενεργώντας ως αποκλειστικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (η οποία την περίοδο 2010-2011 συμμετείχε στην κατηγορία FOOTBALL LEAGUE- Β’ Εθνική), από κοινού με τους συγκατηγορούμενους σου Ιωάννη Ναυρινιάδη, Γεώργιο Τυριακίδη ( πρόεδρο και προπονητή, αντίστοιχα, της Αετός Σκύδρας), Μιχάλη Κασσή (πρόεδρο της Δόξα Κρανούλας)…, κατόπιν συναπόφασης και με κοινό δόλο, με συγκλίνουσες επιμέρους πράξεις, ταυτόχρονες ή διαδοχικές, αποδεχόμενοι δε άπαντες την πραγμάτωση της αντικειμενικής υπόστασης του παρακάτω περιγραφόμενου εγκλήματος της παράβασης του άρθρου 132 (Δωροδοκία- Δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα) του Ν. 2725/1999 και γνωρίζοντας ότι ο καθένας από εσάς ενεργεί με δόλο τέλεσης αυτού και θέλοντας να ενώσει ο καθένας τη δράση του με εκείνη των υπολοίπων, προσφέρατε, υποσχεθήκατε και δώσατε σε ποδοσφαιριστές, διαιτητές ή διοικητικούς παράγοντες…δώρα, ωφελήματα ή άλλες οποιεσδήποτε παροχές, με σκοπό να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα ποδοσφαιρικού αγώνα, που επρόκειτο να διεξαχθεί και, συγκεκριμένα, με σκοπό τη «χειραγώγηση» (στήσιμο) και την αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα ΠΑΕ (ΤΑΠ) Αετός Σκύδρας – (ΤΑΠ) Δόξα Κρανούλας για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE 2- Βόρειος Όμιλος, που επρόκειτο να διεξαχθεί μεταξύ των δύο ως άνω ομάδων στις 9-3-2011 και να αποκομίσετε περαιτέρω παράνομο περιουσιακό όφελος από τη συμμετοχή σας σε στοιχηματικές διοργανώσεις του εξωτερικού, οι οποίες περιελάμβαναν τον ως άνω «χειραγωγημένο» αγώνα. Από την ως άνω δε αξιόποινη πράξη σας, επήλθε πράγματι το αποτέλεσμα (επιτεύχθηκε ο σκοπός) που επιδιώκατε, αφού το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε (κατ’ αλλοίωση) στο 1-0 υπέρ της ομάδας Αετός Σκύδρας..».

Το firmani.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μιχάλη Κασσή, ο οποίος δήλωσε ότι υπάρχουν δύο αθωωτικές αποφάσεις και ότι ο ίδιος είναι τόσο καθαρός που δεν φοβάται τίποτα.

ΠΗΓΗ : tvxs.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights