Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Αυγούστου 2021

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

 1. Kύριοι του Κ.Κ.Ε αν είχατε την στοιχειώδη ευγένεια θα μπορούσατε να μου απαντήσετε σε μερικές απλές ερωτήσεις. Καταρχήν για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα δεν διακατέχομαι από κανένα Αντι .Κ.Κ.Ε μένος,Προσπαθώ απλώς να εξηγήσω τα πράγματα με την μόνη δύναμη που διαθέτω δηλαδή την απλή λογική.
  Αν ,αύριο ακολουθώντας κατά γράμμα τις θέσεις σας πούμε αντίο στην Ευρώπη τότε αυτόματα θα πάψουν να υπάρχουν τα Μονοπώλια και ο Ιμπεριαλισμός;.Αυτά Μόνο στη Ευρώπη υπάρχουν; και Μόνο την Ελλάδα από τις 27 περίπου χώρες που ανήκουν στη Ευρωπαϊκή Ενωση έχουν βάλει στόχο;Η διακυβέρνηση της χώρας όπως έγινε μετά την μεταπολίτευση τόσο από τα κόμματα που ασκούσαν άμεσα εξουσία Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ όσο και από αυτά που ασκούσαν έμμεσα (είσαστε το TΡΙΤΟ ΚΌΜΜΑ στη βουλή και είχατε μεγάλη δύναμη στα συνδικάτα , γιατί το ξεχνάτε; οπότε ΑΣΚΟΎΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ) δεν φταίει λέτε σε τίποτα;Τα μόνα που φταίνε είναι αυτά τα καταραμένα Μονοπώλια και οι Ιμπεριαλιστές που υπάρχουν μόνο λέει στην Ευρώπη και έχουν λέει μόνο την Ελλάδα στόχο τους.Και εν πάσει περιπτώσει ποια είναι η διέξοδος;Βγαίνουμε αύριο από την Ευρώπηκαι; Περιμένουμε να σαπίσει ο Καπιταλισμός μέσα απο την δικήμας πάλη μαζί με τους συντρόφους συνδικαλιστές στηνΟλυμπιακή στη Δεη στον Ο.Λ.Π ;Περιμένουμε πότε θα βρέξει επανάσταση;
  Και κάτι άλλο που το θεωρώ ,τουλάχιστον εγω πολύ σοβαρό.Μιλατε συνέχεια για τα καταραμένα μονοπωλια που τα βρήκαμε λέει μπροστά μας (σαν φάντη μπαστούνι) οταν μπήκαμε στην Ευρώπη ενω πρώτα δεν υπήρχαν. Για αυτον τον ΕΡΜΟ ΤΟ ΛΑΟ που ζει στην ευρώπη δεν λέτε μια κουβέντα.Λες και αυτός δεν υπάρχει.Λες και αυτός είναι σκουπίδι,λες και αυτός δεν υπολογίζεται στις μέλουσες εξελίξεις.Μόνο εσείς έχετε την θεία φωτηση.. Στο τέλος …τέλος αναγκαστικά ισως πείτε…Ναι στην Ευρώπη των Λαών ,οχι στην Ευρώπη των Μονοπωλίων.Μόνο που αυτό το είπαν κάποιοι άλλοι πριν σαράντα περίπου χρόνια.Αρα σύντροφοι είσαστε σαράντα(μόνο;) χρόνια πίσω,.
  Ιδου η Ρόδος λοιπον ιδου και το Πήδημα .Η αφήνουμε την πρώην συντρόφισα ,προερχόμενη απο την Ανατολική Γερμανία και πρωην μέλος του κόμματοςΑγκελα Μέρκελ μαζι με το σινάφι της να μας απειλεί και να μας διαπομπέυει με τον πλέον αισχρό τρόπο η αντιστεκόμαστε Τώρα και άμεσα .Τα υπόλοιπα είναι ….λόγια να αγαπιόμαστε

 2. Δεν γράφω για να απαντήσω σε σχόλια.
  Εξάλλου έχω βαρεθεί να διαβάζω μακροσκελείς αναλύσεις για το τι πρέπει, ή θέλει, ή μπορεί να κάνει το ΚΚΕ.
  Σε σχολική εκδρομή στο Θησείο είδα μαζί με τους μαθητές μου άστεγο να τρώει ένα ψόφιο περιστέρι.
  Στο ξέφραγο οικόπεδο απέναντι από το Σχολείο που δουλεύω ζει μια άστεγη ηλικιωμένη γυναίκα που κάθε φορά που βρέχει έχει μόνο μια ομπρέλα να σκεπάζεται.
  Σήμερα στις οχτώ το βράδυ ένα ζευγάρι ηλικιωμένων είχε απλώσει τις κουβέρτες του μπροστά σε μια αποθήκη ξυλείας. Ο άντρας ξαπλωμένος να διαβάζει ένα βιβλίο, η γυναίκα δίπλα του ανακαθισμένη να κοιτάζει στο κενό.
  Όχι η φτώχεια ή η ανέχεια, αλλά η φρίκη.
  Κάθε στιγμή που περνάει είναι και ένα φουρνέλο στα θεμέλια της κοινωνίας μας.
  Και καμιά φιλανθρωπία και καλή διάθεση δεν μπορεί να αποτελέσει απάντηση. Τα συσσίτια και όλα τα άλλα παρόμοια θα είναι ένας αργός θάνατος, αν η ίδια η πολιτεία ως κύριος εκφραστής της κοινωνίας δεν δώσει άμεση και συγκροτημένη απάντηση.
  Και όλοι μας, όσοι έχουν ακόμη αυτό που λέγεται κοινωνική συνείδηση, ΤΩΡΑ πρέπει να παλέψουμε για λύσεις ΤΩΡΑ, άμεσες και καθαρές.
  Όποιος μεταθέτει τους αγώνες του για το μέλλον, μέλλον δεν έχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *