Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Ευχαριστήριο του Θ.Σολδάτου

11-05-2012

 

Σε αυτές τις κρίσιμες για την πατρίδα στιγμές, αισθάνομαι βαθειά την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, όσους συντέλεσαν στην επιλογή της Νέας Δημοκρατίας και στην εκλογή μου ως Βουλευτού Λευκάδας.

Πρώτα τους 4103 ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και τα στελέχη της, στην εκλογική μας περιφέρεια.

Επίσης όσους δεν ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία ή για κάποιους λόγους δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, αλλά είχαν ένα καλό λόγο για τους συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιό της.

Ξεχωριστά τους συνυποψήφιούς μου κ. Ξενοφώντα Βεργίνη και κ. Σπυριδούλα Λάζαρη, για τον αγώνα που μαζί δώσαμε.

 

Σήμερα, αργοπορημένα ίσως, τόσο οι εκτός Ελλάδος πολίτες, όπως και οι συμπατριώτες μας σε όλη την Ελληνική επικράτεια, συνειδητοποιούν ότι η χώρα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα.

Κάποιοι Ευρωπαίοι εταίροι μας, έχουν ευθύνες για εδώ που φτάσαμε. Επέμειναν σε μια πολιτική που παραλύει την Οικονομία και διαλύει την Κοινωνία. Πολλοί απ’ αυτούς, άρχισαν να συνειδητοποιούν τα σφάλματα που έγιναν. Απομένει να δείξουν εμπράκτως, την ευρωπαϊκή τους αλληλεγγύη.

 

Απομένει σε μας, πολιτικούς και πολίτες της Ελλάδας, να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ότι θα μπορούμε να κοιτάμε στο μέλλον, τα παιδιά μας στα μάτια.

Ανεξαρτήτως αν η επόμενη κυβέρνηση αναδειχθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου  ή από μια νέα προσφυγή σε κάλπες.

 

Θοδωρής Σολδάτος

Βουλευτής Ν. Λευκάδος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights