Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση ΑΝ.Α.Σ.Α για την ΕΥΔΑΠ στην Λευκάδα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ

για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

www.thodoros.gr anasa.ionia@gmail.com info@thodoros.gr

 

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ.

 

Η ΑΝ.Α.Σ.Α καταγγέλλει στο λαό της Λευκάδας και όλων των Ιόνιων Νησιών την ιδιωτικοποίηση του νερού που επιχειρείται δια πλαγίας οδού, μέσω της ανάθεσης της διαχείρισης του σε ανώνυμη εταιρεία θυγατρική της ΕΥΔΑΠ που σε πολύ λίγο χρόνο θα πουληθεί σε ιδιώτες σύμφωνα με τις οδηγίες της τρόικας και τις αποφάσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Αυτή η πρωτοφανής απόφαση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Λευκάδας καταδικάζει τους πολίτες της να υφίστανται για 20τουλάχιστον χρόνια την κερδοσκοπία σ’ ένα πολύτιμο δημόσιο αγαθό, όπως είναι το νερό. Ταυτόχρονα δημιουργεί ένα αρνητικό προηγούμενο ανοίγοντας την κερκόπορτα στην εισβολή του ιδιωτικού κεφαλαίου και σ’ αυτό το κομμάτι του δημόσιου πλούτου, δημιουργώντας σοβαρούς κινδύνους για γενίκευση του φαινόμενου.

Οι τεράστιες αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού που επιβάλλονται με «το καλημέρα» δείχνουν πολύ καθαρά που θα οδηγήσει και πόσο θα βλάψει τη Λευκάδα αυτή η απαράδεκτη απόφαση.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ!

Η ΑΝ.Α.Σ.Α χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ και καλεί τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες να πάρουν μαζικά μέρος στις κινητοποιήσεις, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αγωνιστικής ενότητας σε όσους, τόσο ξεδιάντροπα, ξεπουλούν τα δημόσια αγαθά και προσθέτουν κι άλλα χαράτσια στην πλάτη του εργαζόμενου λαού.

 

Αργοστόλι,24/09/2011 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Περιφερειακός σύμβουλος

Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πάνε το χρέος στο 190%!

Λεηλασία! Εργαζόμενοι στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες πάσης φύσεως, συνταξιούχοι, νέοι, όλα γενικώς τα κοινωνικά στρώματα των […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights