Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαρτίου 2024

Λευκάδα: Τα “Κορίτσια της Αριστεράς” έκαναν τη διαφορά και την ανατροπή

Πρωτιά στα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους και όχι μόνον αυτό.

Νέες, όμορφες, μορφωμένες, μαχητικές, έστειλαν και αυτές το μήνυμα της ανανέωσης και της ανατροπής. Στο πρόσωπο νέων ανθρώπων με ιδανικά, ιδεολογία και όχι με γνώμονα τη διαχείριση που έχει διαποτίσει πάρα πολλούς σε εθνικό -και όχι μόνο- επίπεδο, η νέα γενιά και κυρίως η γενιά των νέων των 300 ευρώ, των νέων ανέργων και των νεόπτωχων, μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Αρκεί αυτό να μην υποστεί “ευθανασία” πριν καλά καλά αρχίσει να μεγαλώνει. Είναι μια νέα στάση απέναντι στην πολιτική που αρχίζει να διαπερνά όλα τα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας και όλες τις ηλικίες.

Η πραγματικότητα αυτή στέλνει και ένα άλλο μήνυμα σε πλείστους αποδέκτες, εντός και εκτός των τειχών. Τα στεγανά των προηγουμένων δεκαετιών και τα τζάκια ανήκουν πια στο παρελθόν!

Η Δήμητρα Σταματέλου και η Βεατρίκη Αραβανή (εδώ κι εδώ), υποψήφιες στις εκλογές με το Κ.Κ.Ε. και με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αντίστοιχα, δεν κέρδισαν όπου εμφανίστηκαν μόνο τις εντυπώσεις, αλλά και τη …μάχη του σταυρού.

Χαρακτηριστικά είναι δύο πράγματα. Η Δήμητρα Σταματέλου είναι πρώτη σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε. στη Λευκάδα (οι άντρες έπονται). Το ίδιο και με τη Βεατρίκη Αραβανή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με καταμετρημένες ψήφους σε 75 από τα 78 Ε.Τ.

Επιπλέον, τα «Κορίτσια της Αριστεράς», δίνοντας με την παρουσία τους και τον μεστό τους πολιτικό λόγο το απαιτούμενο και πλέον αυτονόητο μήνυμα, ήρθαν πρώτα σε σύγκριση με τις υποψήφιες των υπόλοιπων συνδυασμών σε σταυρούς. Άλλωστε είπαμε, «Αριστερά …στα κορίτσια!»

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Συγχαρητηρια στα νιατα και ας ελπισουμε σε ενα μηνα απο τωρα η μια να παρει κ την εδρα της Λευκαδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights