Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιουλίου 2024

Η συγκέντρωση των Αθηνών και το μεγάλο στοίχημα της διαβούλευσης

 

Καθοριστικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία του δήμου Μεγανησίου ,φαίνεται να παίζει η συνάντηση του δημάρχου με τους ετεροδημότες αύριο Κυριακή στο Τιτάνια.

 Ο κ . Ζαβιτσάνος έπειτα από την «ήττα» που δέχθηκε στο νησί, ελπίζει σε μια καλύτερη τύχη στην Αθήνα, που κι εκεί τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα.  Και τούτο γιατί μεγάλο μέρος των «διαμαρτυρομένων» για βιολογικούς και ΣΜΑ είναι ετεροδημότες και δη ψηφοφόροι του.

 Να σημειώσουμε ότι στην συγκέντρωση θα παραβρίσκονται  τόσο η κ .Καββαδά αρχηγός της αντιπολίτευσης , όσο και ο  ανεξάρτητος σύμβουλος Θ.Κονιδάρης  και μέλη της Γραμματείας της Κίνησης  Ενεργών Πολιτών Μεγανησίου.

 Απ’ ότι αντιλαμβάνεστε θα είναι όχι και τόσο εύκολο πρωινό για την δημοτική παράταξη  που κάτω απ την πίεση του κόσμου, προέβηκε σε «τακτικό ελιγμό» δείχνοντας διάθεση για αλλαγή πλάνων.

 Να σημειώσω ότι όποια αναγγελία αλλαγής πρέπει να συνοδευτεί με νέα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ακυρωτική εκείνης της 2ας Αυγούστου.

 Απορίας επίσης άξιο είναι η «σιγή ιχθύος» γύρω από το νέο θέμα που προέκυψε με τις ιχθυοκαλλιέργειες. Η  υποβάθμισή του την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δείχνει την προσήλωση στον στόχο που δεν είναι άλλος από την ανασύνταξη  της παράταξηςκαι  «εξευμενισμού»  των διαφωνούντων.

 Η επικαιρότητα όμως   «αμείλικτα»  συναινεί εναντίον του.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights