Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

Κλείνει και το υποκατάστημα της ALPHA BANK στο Νυδρί

Σύμφωνα με διαμαρτυρία – δελτίο τύπου του επαγγελματικού και εμπορικού συλλόγου ελλομένου η ALPHA-BANK, αποφάσισε την συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματός της στο Νυδρί έως της 30/4/2012.

Η είδηση αποτελεί άσχημη εξέλιξη και για τους επιχειρηματίες του Μεγανησίου που θα πρέπει να ταξιδεύουν για τηνεξυπηρέτησή τους τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες στην πόλη της  Λευκάδας με αποτέλεσμα να χάνουν τηνημέρα τους για απλές τραπεζικές υποχρεώσεις.Ιδίως όταν χρόνια τώρα το Μεγανήσι διεκδικεί τουλάχιστον ΑΤΜ(μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων). 

Το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ  &  ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΔΗΜΟΥ  ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ

ΝΥΔΡΙ  –  ΛΕΥΚΑΔΑ

Τ.Κ.  :   31084

ΤΗΛ  –  ΦΑΞ  :  2645092522

E-mail  : ees.ellomenou.lefkadas@gmail.com

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Έπειτα από την ξαφνική και απροκάλυπτη απόφαση της ALPHA BANK να κλείσει το κατάστημα της στο Νυδρί μέχρι τις 30/4/2012 ενώ καθημερνώς εξυπηρετούσε , δεκάδες Εμπόρους – Επαγγελματίες (και όχι μόνο) της περιοχής καθώς και του Μεγανήσιου , και εν γένει όλης της Νότιας Λευκάδας .

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελλόμενου , διαμαρτύρεται εντονότατα , για την ενέργεια αυτή της εν λόγω τράπεζας , εφ’ όσον ο κόσμος αυτός θα είναι πλέον αναγκασμένος να μεταβαίνει στην πόλη της Λευκάδας για να εξυπηρετηθεί .

Η Απόφαση της τράπεζας είναι άδικη και περιφρονητική προς όλους εμάς τους πελάτες της , διότι όταν πριν κάποια χρόνια άνοιγε το κατάστημα της στο Νυδρί και ενώ υπήρχε ήδη κάποια άλλη τράπεζα αρκετός τότε κόσμος – και με την παρότρυνση των τότε διευθυντών της  – υποστήριξε το Νέο Κατάστημα που άνοιγε στο Νυδρί .

Επίσης με την αγαστή συνεργασία που υπήρξε μεταξύ των υπάλληλων της και των πελατών της , ήταν ένα σημείο αναφοράς για τους κατοίκους δίνοντας και μια ώθηση στην αναβάθμιση της περιοχής , όπου μαζί και με άλλες υπηρεσίες που είχαν αναπτυχτεί για την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επισκεπτών (τουρίστες) διαμορφώθηκε ένα σύμπλεγμα υπηρεσιών .

Έχουμε την γνώμη ότι μια μεγάλη τράπεζα δεν είναι ένα οποιοδήποτε μαγαζάκι που κλείνει λόγω σεζόν , αλλά μια αναγκαία επιχείρηση για τον πολίτη που συναλλάσσεται μαζί της .

Δεν ξεχνούμε επίσης και τους συμπολίτες μας (συνταξιούχους – άτομα με ειδικές ανάγκες) όπου θα αναγκάζονται πλέον με τις οποίες δύσκολες καιρικές συνθήκες να διανύουν χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν .

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελλόμενου σε συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς θα προβεί στις κατάλληλες ενέργειες στέλνοντας έγγραφη διαμαρτυρία προς κάθε κατεύθυνση για να αποκατασταθεί η άδικη αυτή απόφαση της τράπεζας .

 

Το Δ.  Σ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών στα Κύθηρα. Ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Ευστ. Ζαβιτσάνος στην επιτροπή Αυτοδιοίκησης

Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν στα Κύθηρα – Στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο συμμετείχαν δεκάδες δήμαρχοι μικρών νησιών από όλα τα μήκη και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights