Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαρτίου 2024

Στο Μεγανήσι και η ηθοποιός Δαναη Παππά

Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Τι κι αν περάσαμε αυτά που περάσαμε την άνοιξη, τι κι αν τα πράγματα ήρθαν έτσι που κλειστήκαμε στα σπίτια μας και τα μετατρέψαμε σε γραφείο, σινεμά κι ό,τι άλλο μπορούσαμε να φανταστούμε, επιτέλους, το καλοκαίρι είναι εδώ. Ας ξεχάσουμε τις όποιες βροχές είχαμε τις προηγούμενες μέρες κι ας επικεντρωθούμε στον καλό καιρό και στον ήλιο που θα έρθει από δω και πέρα.

Στο συγκεκριμένο concept, η Δανάη Παππά φαίνεται να τα πηγαίνει καταπληκτικά. Η αγαπημένη ηθοποιός που πλέον λατρεύουμε μαζί με τους πάνω από 180 χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είπε να κάνει την εξόρμησή της για τον Ιούνιο και να επισκεφτεί το μαγευτικό Μεγανήσι.

Το Μεγανήσι βρίσκεται στο Ιόνιο και φημίζεται για τις εξαιρετικές τοποθεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες του. Πρόκειται για μία γραφική τοποθεσία με μέρη που μοιάζουν ακόμα και με πιο εξωτικούς προορισμούς κι αυτά ακριβώς εκμεταλλεύτηκε η γλυκιά ηθοποιός.

Η Δανάη, λοιπόν, φόρεσε το μαγιό της, βούτηξε στα γαλαζοπράσινα νερά και με φόντο τα πετρώματα που έμοιαζαν λες και βγήκαν από κάποιον πίνακα ζωγραφικής, πόζαρε στον φακό, με αποτέλεσμα τις πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες.

Ψέματα δε θα πούμε, το ζηλέψαμε αυτό το σκηνικό και ανυπομονούμε να βρεθούμε σε κάποια αντίστοιχη τοποθεσία πολύ, πολύ σύντομα.

 

 

Πηγή:queen.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights