Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
31 Ιουλίου 2021

Xωρίς λεφτά για πετρέλαιο τα σχολεία του Μεγανησίου

Την ίδια στιγμή που ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποιεί τριήμερη  εκδρομή στην Αράχωβα, τα οικονομικά της Σχολικής Επιτροπής δεν της επιτρέπουν την δαπάνη για πετρέλαιο που απαιτείται άμεσα για τη  θέρμανση των μικρών μαθητών, όπως δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο διευθυντής του σχολείου και μέλος της Σχολικής Επιτροπής κ. Δάγλας Παναγιώτης κατά την διάρκεια του απολογισμού της σχολικής χρονιάς.

Κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν, προφανώς εξαιτίας της προσωπικής  τους ευμάρειας, την οικονομική κατάσταση και την δυσχερή θέση που έχουν περιέλθει τόσο οι γονείς και τα νοικοκυριά όσο και οι δήμοι και τα σχολεία.

Την διέξοδο από την «στενωπό» για μία ακόμη φορά -και προς τιμήν του- ανέλαβε να δώσει με χορηγία  και πάλι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Κονιδάρης,  ο οποίος ειδικά φέτος έχει επανειλημμένως επιστρατεύσει την φιλοτιμία του  για να καλύψει το έλλειμμα  κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης του μνημονίου.

Εμείς αφού τον συγχαρούμε για μία ακόμη φορά  δημοσίως του ευχόμαστε καλό κουράγιο, γιατί ακολουθούν οι μεταφορές μαθητών, η «Βοήθεια στο σπίτι», τα προνοιακά επιδόματα κι έχει ο Θεός!

Με την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους γονείς και του μαθητές ότι κανονικά θα διεξαχθούν τα μαθήματα του σχολείου την Παρασκευή, αφού η πλειοψηφία των μαθητών δεν συμμετέχει στην προγραμματισμένη εκδρομή.

Σχετικά

Εξαίρετες ενέργειες και λαμπρά παραδείγματα αιρετών του δήμου Μεγανησίου

Aνακοίνωση-ευχαριστήριο στον «Μέντη» και τον Παν. Κονιδάρη από το Γυμνάσιο-Λύκειο Μεγανησίου

Ευχαριστίες προς τον κ. Παν. Κονιδάρη της Διευθύντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου και Γενικών Λυκειακών Τάξεων Μεγανησίου

Ο Πάρεδρος του Κατωμερίου προσφέρει το μισθό του

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *