Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Αυγούστου 2021

Ναι, θα είμαι υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν 24 ώρες από την ανακοίνωση Παπανδρέου ότι δεν θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος αλλά ούτε και πρωθυπουργός και ήρθε η δεύτερη υποψηφιότητα.(Την πρωτιά έχει ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης)

Η κα Λούκα Κατσέλη μιλώντας στο ραδιόφωνο της NET, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.  Όταν ρωτήθηκε απάντησε χαρακτηριστικά:

“Μπορεί. Πολύ πιθανόν. Αυτό όμως θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους και κυρίως από την διαμόρφωση μιας πολιτικής πλατφόρμας που να εκφράζει όχι μόνο εμένα αλλά και πολλούς άλλους συντρόφους στο ΠΑΣΟΚ”.

Kαι πρόσθεσε: “Το ΠAΣOK πρέπει να συνομιλήσει με την βάση του. Να πάει με πολύ ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις και στον εκλογικό αγώνα και να προσδιορίσει το στίγμα του με αξιόπιστα πρόσωπα”.

Η κα Κατσέλη διαφώνησε κάθετα και με το ενδεχόμενο μειώσεων των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, λέγοντας ότι: “Οι περαιτέρω μειώσεις μισθών οδηγούν σε βαθύτερη ύφεση και σε δημοσιονομικές αποκλίσεις. Είναι το λάθος φάρμακο στην λάθος στιγμή!”

ΠΗΓΗ : newsit.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Καμμένο;

Πολλά τα μπερδέματα, τα μαγειρέματα, οι ανακατάξεις, οι ζυμώσεις, οι συμφωνίες και οτιδήποτε βάζει ο νους του ανθρώπου. Άλλωστε στην […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *