Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Μαΐου 2022

Εθελοντές καθηγητές προσφέρουν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα. Δείτε πως

Η κρίση γεννά αλληλεγγύη, καθώς εδώ και μερικές ημέρες μια σημαντική προσπάθεια έχει ξεκινήσει τόσο στο Διαδίκτυο όσο και στα κοινωνικά δίκτυα, με εθελοντές καθηγητές και πτυχιούχους να προσφέρουν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε όσα παιδιά το έχουν ανάγκη και οι γονείς τους αδυνατούν να πληρώσουν φροντιστήρια.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα panelladikes.gr, χρησιμοποιώντας το hashtag #tutorpool, ένας μαθητής μπορεί να εντοπίσει το μάθημα που τον ενδιαφέρει και τον καθηγητή που εθελοντικά προσφέρει τις υπηρεσίες του. Επίσης, με το ίδιο hashtag #tutorpool, οι διαθέσιμοι καθηγητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για προσφορά δωρεάν μαθημάτων.

Αν και η κίνηση είναι σχετικά πρόσφατη, σημειώνει η ιστοσελίδα πως ήδη προσφέρονται πολλά δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα λυκείου (φυσική, μαθηματικά, φιλολογικά, βιολογία κ.τ.λ.), αλλά και μαθήματα ξένων γλωσσών και πληροφορικής.

Μάλιστα, μια τεχνική ομάδα ασχολείται εθελοντικά για να στήσει το site του TutorPool, ενώ παράλληλα έχει δημιουργηθεί ένας χάρτης με τα στοιχεία των ανθρώπων που συμμετέχουν αλλά και την περιοχή όπου βρίσκονται.

ΠΗΓΗ : zougla.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *