Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Ιουλίου 2022

6,2 εκ. € στους δήμους για την Παιδεία. Μεγανήσι εκτός

Το έγγραφο 50170/ 9 Δεκεμβρίου 2011 του Υπουργείου Eσωτερικών έχει ως εξής:

Κατανέμουμε, από το λογαριασμό του Υπουργείου που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων υπό τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών», συνολικό ποσό 6.207.476,01 € σε Δήμους της Χώρας, για την καταβολή μισθωμάτων από 1-7-11 έως 31-10-2011 των σχολικών μονάδων τους καθώς και των υπηρεσιών που τους μεταφέρθηκαν από 1-1-2011 σύμφωνα με το ν. 3852/2010(Καλλικράτης), ως ακολούθως:

 Για να διαβάσετε την αναλυτική κατανομή ανά δήμο κάντε κλικ εδώ.

Σύμφωνα με το έγγραφο: 

“Οι λοιποί δικαιούχοι Δήμοι θα επιχορηγηθούν με νεότερη απόφασή μας, αμέσως μόλις περιέλθουν στο Υπουργείο τα στοιχεία που ζητήθηκαν με το σχετικό έγγραφό μας.”

Στους δήμους που δεν συμπεριλαμβάνονται στην αρχική λίστα του υπουργείου για επιχορήγηση είναι η Λευκάδα και το Μεγανήσι λόγω έλλειψης στοιχείων.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Διπλασιάζεται το εισιτήριο Νυδρί -Μεγανήσι για τους μόνιμους κατοίκους του Μεγανησίου. Αυξάνονται τα κόμιστρα και για τ΄αυτοκίνητα

Εξοντωτικές οι νέες αυξήσεις για τους Μεγανησιώτες. Δεν γλυτώνουν ούτε οι συνταξιούχοι ναυτικοί! Την κατάργηση της ευνοϊκής ρύθμισης για τους […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *