Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
31 Οκτωβρίου 2020

Με τη βοήθεια των δήμων ξεκινούν τα σχολεία

Επικοινωνία του ΥΠΔΒΜΘ με τους δημάρχους της χώρας προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα με τα βιβλία

Με τη βοήθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα ξεκινήσουν φέτος τα σχολειά, καθώς οι δήμοι όλη της χώρας θα βοηθήσουν να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από τη μη έγκυρη εκτύπωση και αποστολή όλων των βιβλίων στα σχολεία.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν επικοινωνήσει με τους δημάρχους της χώρας, ζητώντας τους να συνεργαστούν με τις σχολικές επιτροπές και να συνδράμουν με το προσωπικό τους και τεχνικά μέσα προκειμένου να ετοιμαστούν οι φωτοτυπίες, όπου αυτές χρειάζονται.
Στο πλαίσιο αυτό έχει ήδη εγκριθεί ειδικό κονδύλι από το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα των δήμων. (e-aftodioikisi.gr).

Σημ. Meganisi News. Δείτε το Ενημερωτικό Σημείωμα του Υπ. Παιδείας (9/9/2011) και ειδικότερα το σημείο 8 εδώ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Υπεγράφησαν από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων αποφάσεις για έργα του Μεγανησίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 19 Σεπτεμβρίου 2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τηλ.: 26610-39606 Email:grafeio_typou@pin.gov.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπεγράφησαν από τον Περιφερειάρχη […]

1 Σχόλιο

  1. Καλές οι προθέσεις και η προσπάθεια να υποβαθμιστεί επικοινωνιακά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Όμως, η κατάσταση είναι σύνθετη και αυτό διότι πρέπει πρώτα να ανασυνταχθούν οι Σχολικές Επιτροπές, πράγμα που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *