Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Μαΐου 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Toν έχασε η Κίνηση , τον κέρδισε το Μeganisi Νews

Σε οριστικό διαζύγιο κατέληξε η σχέση του συνεργάτη μας Γαβρίλη Γιώργου με την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μεγανησίου. Σύμφωνα με πληροφορίες που ο ίδιος μας έδωσε , το “πιστόλι βγήκε στο τραπέζι” κατόπιν της επιστολής δημάρχου και ο ίδιος πρόλαβε και το τράβηξε!  Παραθέτουμε το email με το οποίο γνωστοποίησε την παραίτησή του:

“Aγαπητά μέλη της κίνησης επειδή τελευταία έχω στοχοποιηθεί από μέλη και αντιλαμβάνομαι ότι θίγεται η προσωπική μου ελευθερία,αλλά και προεκτείνεται μέσω “υμών” η προσπάθεια φίμωσης του meganisi news, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι “αίρω” την εμπιστοσύνη μου προς την κίνηση.
 

Αυτό σημαίνει ότι η υπογραφή μου απο σήμερα και στο εξής δεν θα “λερώνει” τα γραφούμενά σας.Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία ,θα παρακαλούσα να διαγραφεί το email μου από τις δραστηριότητες της κίνησης.

Όπως επίσης θα επιθυμούσα να μην ασχολείστε πλέον με το meganisi news που προθύμως όποτε θελήσετε θα φιλοξενεί οποιοδήποτε σχόλιο ή άρθρο σας.

Ευχαριστώ πολύ για την “ανέχεια” την οποία μου δείξατε όλο αυτό το καιρό,θα την εκτιμήσω ανάλογα!”

Σιβυλλική ήταν και η δήλωση που μας έκανε ο ίδιος για το θέμα. Φαίνεται  -σύμφωνα πάντα με συνεργάτη μας που επικοινώνησε τηλεφωνικά  μαζί του-  να δήλωσε:

Οι «αυτοκράτορες» υπέκυψαν στο  «λίκνισμα» της όμορφης «Σαλώμης»!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

13 Σχόλια

 1. Κυριε Γαβρίλη στις μέρες μας η λέξη ΑΝΤΡΑΣ ΤΕΊΝΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊ με την ενέργεια σας μας λέτε οχι υπάρχουν ακόμα άντρες!!! Μια Κ.Ε.Π.Μ που στις 7 νοεμβριου ψήφισε το 80% Ζαβιτσάνο μια κίνηση που πριν τις εκλογές έβγαζε ανακοινώσεις για το δρόμο στο κεφάλι μια κίνηση που έβγαζε ανακοίνωσης για τις καντίνες και ομως 7 νοεμβρίου ηταν με τον Δήμαρχο τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για ολα αυτά.Μια κίνηση που με μια επιστολή του Δημαρχου μεμονωμένη κατάφερε σε μια νύχτα να την κάνει 10 κομμάτια να φιμώσει την κατα τα άλλα ανεξάρτητη φωνή που ενδιαφέρετε μόνο για το Μεγανήσι , μια κίνηση που απο 3 Μαιου έχει να βγάλει μια ανακοίνωση να μην τα πολυλογούμε σου βγάζω το καπέλο μου εισαι πραγματικός Μεγανησιώτης με σκοπό και συμφέρων το καλό του τόπου σου και μόνο να ξέρεις όμως το νησί έχει πολλά αρπαχτικά και να προσέχεις(συμβουλή φιλική)αν μπορω να ανακοινώσω μια νέα Κινηση μεσα απο το σχόλιο μου ειναι η Κ.Π.Α.Μ ΚΊΝΗΣΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΏΝ ΑΘΗΝΑΊΩΝ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

 2. Mερικά ,αν όχι αρκετά, ερωτήματα προκύπτουν από το άρθρο της διαχ/σης (;;) του meganisinews ,σχετικά με τη αποχώρηση από την κίνηση ενεργών πολιτών του μέλους της , Γεωργίου .Γαβρίλη.

  Aπόσπασμα 1ο:

  «…..Aγαπητά μέλη της κίνησης επειδή τελευταία έχω στοχοποιηθεί από μέλη και αντιλαμβάνομαι ότι θίγεται η προσωπική μου ελευθερία, και προεκτείνεται μέσω «υμών» η προσπάθεια φίμωσης του meganisi news, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι «αίρω» την εμπιστοσύνη μου προς την κίνηση…..»

  Eρωτήματα:

  1.Τι εννοεί ο κος Γαβρίλης όταν αναφέρει ότι «έχω στοχοποιειθεί και θίγεται η προσωπική μου ελευθερία»;;;
  2.Ποιά μέλη της ΚΕΜΠ, προσπάθησαν να φιμώσουν το meganisinews ,όταν το ίδιο το blog ,παρ’ όλες τις προκλήσεις που δέχθηκε ,από πολλούς αναγνώστες δεν αποκάλυψε και κατ’ επέκταση ,ενώ ουδείς γνωρίζει (θεωρητικά) την ομάδα που το διαχειρίζεται, άραγε με τι τρόπο αυτοί γνωρίζουν και με τι τρόπο προσπάθησαν να φιμώσουν τη φωνή τους ;;;;;
  3.Τι πιέσεις μπορεί να δέχθηκε ,ώστε να οδηγηθεί σε παραίτηση ,ο πρώτος επίσημος εκπρόσωπος της ΚΕΜΠ στο Δημοτικό Συμβούλιο ,ο οποίος και δήλωσε «παρίσταμαι κύριε Πρόεδρε, παρίσταμαι»;;;;
  4.Oταν ο πρώτος επίσημος εκπρόσωπος της ΚΕΜΠ κατηγορεί σε χρόνο dt ,
  τους συνεργάτες του ,αποκαλώντας τους , «λογοκριτές» και άτομα που θίγουν «προσωπικές ελευθερίες»,τι πρέπει να υποθέσουμε εμείς «οι ξένοι» ,γι΄ αυτούς;;;

  Aπόσπασμα 2ο:
  “…..Όπως επίσης θα επιθυμούσα να μην ασχολείστε πλέον με το meganisi news που προθύμως όποτε θελήσετε θα φιλοξενεί οποιοδήποτε σχόλιο ή άρθρο σας…..”
  ερώτημα:
  Ποια ήταν η μέχρι τώρα ενασχόληση της ΚΕΜΠ με το meganisinews που αναφέρει ο κος Γαβρίλης ,που αυτός γνωρίζει και εμείς αγνοούμε;;;;
  Aπόσπασμα 3ο:

  “…..Eυχαριστώ πολύ για την «ανέχεια» την οποία μου δείξατε όλο αυτό το καιρό, θα την εκτιμήσω ανάλογα!…..»

  Ενα πολύ σοβαρό ερώτημα!!!

  Tι εννοεί ο κος Γαβρίλης με τη λέξη «ανέχεια»;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  Eκανε λάθος και ήθελε να γράψει «ανοχή» ή εννοεί αυτό που λέει επ’ ακριβώς η συγκεκριμένη λέξη «ΑΝΕΧΕΙΑ» ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  Πως κάποιος μπορεί να εκτιμήσει αναλόγως, την «ανέχεια που του επεδείχθη»;;;;;;;; Ανταποδίδοντάς την π.χ ;;;;

  Απόσπασμα τελευταίο
  «…..Σιβυλλική ήταν και η δήλωση που μας έκανε ο ίδιος για το θέμα. Φαίνεται -σύμφωνα πάντα με συνεργάτη μας που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του- να δήλωσε: Οι «αυτοκράτορες» υπέκυψαν στο «λίκνισμα» της όμορφης «Σαλώμης»!…»
  ερώτημα;
  H “ΌΜΟΡΦΗ ΣΑΛΩΜΗ” είναι ο Δήμαρχος και οι «Αυτοκράτορες» τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΜΠ;;;;;

  Αυτά, προς το παρόν…..

 3. Aγαπητέ κύριε, δράττουμε της ευκαιρίας που μας δίνετε να απαντήσουμε μέσω «υμών» και σε άλλους συμπολίτες μας που σκοπίμως ή μη δημιουργούν σύγχυση γύρω από ανύπαρκτα θέματα. Αν δεν γνωρίζετε πως λειτουργούν τα «μπλοκ» πολύ ευχαρίστως να σας υπενθυμίσουμε ,διευκρινίζοντας και για τους υπόλοιπους.
  Στα δημοφιλή άρθρα του παρόντος site, υπάρχει αναρτημένη ανακοίνωση της διαχείρισης για νέα μέλη και καλούμε δημόσια κάποιος να καταγγείλει ότι του αποκλείσαμε αυτό το δικαίωμα . Τουναντίον όλοι όσοι απέστειλαν email έλαβαν κωδικό ανάρτησης. Φυσικά η διαδικασία δεν είναι ανώνυμη και αυτό γιατί – εμείς τουλάχιστον οι διαχειριστές-δεν γνωρίζουμε κανέναν να θέλει να πάει φυλακή για τις αναρτήσεις κάποιου άλλου. Τα «μπλοκ» παρά τα όσα λέγονται είναι απολύτως επώνυμα και μ αυτή την έννοια κάποιος έχει τον πρώτο λόγο, όχι για να λογοκρίνει αλλά για να διαπιστώνει αρκετά γρήγορα πως κάποια ανάρτηση έχει πρόβλημα.
  Το μεγάλο μας παράπονο είναι ότι παρότι έχουμε δώσει αρκετούς κωδικούς ,λίγοι είναι ενεργοί για δικούς τους λόγους.
  Αφήστε λοιπόν τις «φιλολογίες» αυτού του είδους που επιλέγετε και στείλτε την ανάρτησή σας-όπως κάνατε ήδη με το σχόλιό σας ή γίνεται μέλος της συντακτικής ομάδας εάν επιθυμείτε.
  Το meganisi news δεν είναι καμμιά κλειστού τύπου εφημερίδα όπως π.χ ριζοσπάστης, αυγή, αυριανή, Αι, κτλ παρότι δύναται να φιλοξενεί και τέτοιες απόψεις, βοηθείστε όλοι να ξεπεράσουμε το αδιέξοδο που μας οδήγησε εδώ.

  1. Αγαπητέ μου κύριε meganisinews ,
   Παρά την απάντησή σας ,τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και δεν είναι ερωτήματα δικά μου, είναι πολλών και επιβάλλεται κάποια στιγμή να απαντηθούν.
   Δεν μπορεί κανείς να κατηγορεί κανέναν, δημόσια ως «λογοκριτή και παρεμβαίνοντα» κλπ κλπ και να μην «ανοίγει μύτη» !
   Ευχαριστώ για την πρότασή σας ,να γίνω μέλος της συντακτικής ομάδας του blog σας, αλλά όσο και να το ήθελα ,δεν μπορώ να πω το ΝΑΙ σε κάποιον άγνωστο και με ξενικό όνομα !

 4. @σχετικός
  Δυστυχώς καλέ μου κύριε ,αδυνατούμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω, είναι προφανές πως ότι και να πούμε ,θα είναι «επί ματαίω». Με μερικούς ανθρώπους όσο κι αν προσπαθήσουμε είναι μεγάλο το χάσμα απόψεων που μας χωρίζει! Ευχαριστούμε για την παρέμβασή σας κι ευχαρίστως θα φιλοξενούμε τις απόψεις σας ασχέτως εάν διαφωνούμε « επί της αρχής».

 5. Κύριε Γαβρίλη τα 29 μέλη της Κίνησης μήπως είναι το 80% που προανέφερα στο παραπάνω μου σχόλιο ;;; Ευτυχώς μαζί με τους Ελληνες που διαδηλώνουν ειρηνικά καθημερινά στο Σύνταγμα ξύπνησαν και οι Μεγανησιώτες για διαφορετικό λόγο βέβαια ………
  Υ.Γ Η Κ.Π.Α.Μ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!

 6. @ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟΣ
  Δεν έχει σημασία πόσοι,σημασία έχει πως είμαστε περισσότεροι πλέον εκείνοι που επιθυμούμε να αλλάξουμε πράγματα.Ζήτησα και πήρα στατιστικά στοιχεία του meganisi news που αναφέρονται στην επισκεψιμότητα των άρθρων και δεσμεύομαι να τα δημοσιεύσω.Θα εκπλαγείτε και πολύ περισσότερο οι “πολέμιοί” μου.Οι “μάχες” ενίοτε χάνονται σημασία όμως έχει να κερδιθεί ο “πόλεμος”.Το Μεγανήσι-όπως το είπατε- είναι υποχρεωμένο να ακολουθήσει την “ροή” των γεγονότων της υπόλοιπης Ελλάδας.Οι Μεγανησιώτες κάθε άλλο παρά υστερούν σε νοημοσύνη.Η μεγάλη πληγή της Ελλάδας ήταν οι διορισμοί,σε λίγο που κανείς δεν θά ΄χει να χάσει τίποτε πια, θα μας προλαβαίνουν τα γεγονότα!

 7. “Οι Μεγανησιώτες κάθε άλλο παρά υστερούν σε νοημοσύνη”. Δανείζομαι τα λόγια σας και να σας πω έχετε δίκιο αυτη η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΓΑΝΗΣΙΩΤΟΝ τελικά αποδείχτηκε πολυεργαλείο της παράταξης του κ.Ζαβιτσάνου. ΟΙ ΜΕΓΑΝΗΣΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 8. @”σχετκος” δεν σας είπε ο υποβολέας σας-αν δεν γνωρίζετε ο ίδιος- πόσο εύκολα γίνεστε αναγνωρίσιμος μέσω του IP σας;Γιατί επιμένετε να ευτελίζετε την συζήτηση;

 9. Φυσικά και είμαι αναγνωρίσιμος ,έχω στείλει αρκετές φορές σχόλια στο meganisinews,(από τι ίδιο I.P) όταν γνώριζα την συντακτική του ομάδα.
  Αφού λέτε δημοσία ότι εσείς με γνωρίζετε, σίγουρα θα γνωρίζετε ότι ,ως «επί πτυχίω» φοιτητής που είμαι ,να έχω τη δυνατότητα να αναλύω μόνος μου, ένα κείμενο!!
  Επίσης αφού δίνετε τόση σημασία στο ΙΡ μου ,μήπως πρέπει να μου γνωστοποιήσετε και εσείς το δικό σας ,ώστε να μην μιλώ με αγνώστους ;;;;
  Τα ερωτήματα πάντως ακόμη και σήμερα, παραμένουν αναπάντητα από τον παραιτηθέντα ,από την στιγμή που διάλεξε να δημοσιοποιήσει το mail της παραίτησής του.
  Είναι θέμα δεοντολογίας
  Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

 10. Καλώς ήρθατε στο Μεγανήσι!Δεν πετιέστε να σας τα πει ,μιας και όπως μας πληροφορεί ο ίδιος σας έχει καλέσει για καφέ , να αποφύγουμε κι εμείς την φασαρία;

  Υ.Γ Αλήθεια γιατί δεν μείνατε για την συγκέντρωση;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *