Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Ιουνίου 2024

Ενημέρωση από την Πρωτοβουλία για την Διάσωση του Κάστρου

Οι βουλευτικές εκλογές πλησιάζουν. Η πρωτοβουλία διάσωσης της περιοχής του κάστρου προσπάθησε να συναντηθεί με τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων που μετέχουν στις εθνικές εκλογές, προκειμένου να συζητήσουμε το θέμα της ευρύτερης περιοχής του Κάστρου.

Εντούτοις από τους υποψήφιους της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ δεν έχουμε καμία απάντηση. Αντ’ αυτού το θέμα έχει μετατοπιστεί ροκανίζοντας τον χρόνο μέχρι τις εκλογές.

Ο νυν βουλευτής Λευκάδας κος Αθανάσιος Καββαδάς, εξακολουθεί να ποιεί την νήσσαν όπως κάνει εδώ και δύο χρόνια, για τα ζωτικά θέματα που απασχολούν τους Λευκαδίτες, όπως είναι η καταστροφή της πρωτογενούς παραγωγής του νησιού, η οικολογική καταστροφή από την υπερδόμηση της υπαίθρου και την αλόγιστη τουριστική μονοκαλλιέργεια, τα δασικά, τα επικίνδυνα οδοστρώματα αλλά και για το καυτό θέμα του Κάστρου που οδήγησε τους Λευκαδίτες σε σωρεία κινητοποιήσεων. Τηρεί σιγή ιχθύος και δεν έχει γνωστοποιήσει καμία ενέργεια προς όφελος του δημοσίου χαρακτήρα της περιοχής.

Να θυμίσουμε ότι το ΤΑΟΛ πωλείται για 1.200.000 ευρώ!!

Η ανεπάρκεια, η έλλειψη οράματος και ενσυναίσθησης για τις επόμενες γενιές σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο για τον τόπο, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μία άνευ προηγουμένου και μη αναστρέψιμη καταστροφή του φυσικού τοπίου. Να πει τώρα λοιπόν στους Λευκαδίτες που ζητάει την ψήφο τους, τι προτίθεται να κάνει σε περίπτωση επανεκλογής του με τα κτίσματα της παραλίας του Κάστρου. Αρκετά ο εμπαιγμός.

 

Η Πρωτοβουλία για την

διάσωση της περιοχής του κάστρου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights