Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Ιουνίου 2023

Σε αναζήτηση νέου Διευθυντή το Γυμνάσιο και οι ΛΤ Μεγανησίου

Οι τοποθετήσεις διευθυντών σχολικών μονάδων Β/θμιας εκπαίδευσης. Στο Εσπερινό ΕΠΑΛ η κ. Ευριδίκη Τούμπα

Η επιλογή και τοποθέτηση των ανωτέρω Διευθυντών/τριών Σχολικών Μονάδων γίνεται για τετραετή θητεία, η οποία ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει την 31η Ιουλίου του τέταρτου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους, ήτοι 31 Ιουλίου 2027, με την επιφύλαξη της παρ.1 του άρθρου 44 και της παρ.6 του άρθρου 60 του Ν.4823/2021.

Τα νέα στελέχη της εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία «εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου µετά από τη λήξη του ίδιου διδακτικού έτους», σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 100 του Ν.5043/2023 (Α’ 91).

Οι Προϊστάμενοι Τµηµάτων Εκπαιδευτικών Θεμάτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι διευθυντές σχολικών µονάδων […] παραμένουν στη θέση που κατέχουν πριν από την τοποθέτησή τους και εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους µέχρι να αναλάβουν υπηρεσία (παρ.4-αρ.100-Ν.5043/2023).

Όσοι τοποθετούνται σε θέσεις στελεχών της εκπαίδευσης εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους και µετά από τη λήξη της θητείας τους, µέχρι την ανάληψη υπηρεσίας των νέων στελεχών (παρ.2- αρ.100-Ν.5043/2023).

Στελέχη της εκπαίδευσης που τοποθετούνται σε θέση Διευθυντή/Διευθύντριας Σχολικής Μονάδας, θεωρείται ότι έχουν αυτοδικαίως παραιτηθεί από κάθε θέση στελέχους της εκπαίδευσης που κατέχουν.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την θέση του διευθυντή του Γυμνασίου και των ΛΤ Μεγανησίου

Καλούμε τους/τις εγγεγραμμένους/εγγεγραμμένες υποψήφιους υποψήφιες Διευθυντές/Διευθύντριες στον

κυρωμένο τελικό αξιολογικό πίνακα επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της Δ.Δ.Ε. Λευκάδας, που δεν έχουν τοποθετηθεί σε σχολική μονάδα, να υποβάλουν, εφόσον το επιθυμούν, την συνημμένη δήλωση για την τοποθέτησή τους στην κενή θέση Διευθυντή/τριας του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Μεγανησίου Λευκάδας.

Η δήλωση τοποθέτησης αφού συμπληρωθεί και υπογραφεί αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο

mail@dide.lef.sch.gr, από την Τετάρτη 19.04.2023 έως και την Παρασκευή 21.04.2023 και ώρα 12:00.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Φίλιππος Μεσσήνης για το ΤΑΟΛ και το Leader. “Έχω την υποχρέωση να δημοσιοποιήσω την αλήθεια”

Πρόσφατη επιστολή είδε πρωτοχρονιάτικα το φως της δημοσιότητας και με ανακρίβειες και ψέματα προκάλεσε παραπλανημένα πρωτοσέλιδα στον τοπικό τύπο για […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights