Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Ευχές Πάσχα 2023

Σ’ αυτό το άρθρο θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις Πασχαλινές κάρτες και ευχές με τη σειρά που φτάνουν στην ιστοσελίδα μας.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

Ευχετήριο Πασχαλινό Μήνυμα Γιάννη Τρεπεκλή

Το Πάσχα είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, γεμάτη συμβολισμούς και μηνύματα.

Το Αναστάσιμο μήνυμα συμβολίζει τη δύναμη και την ισχύ του φωτός απέναντι στο σκοτάδι. Την αποφασιστικότητα που πρέπει να έχει ο άνθρωπος για να υπερκεραστούν τα εμπόδια και οι αντιξοότητες ώστε να χαραχτεί ο δρόμος για να νικήσει το καλό. Φέτος η Ανάσταση του Θεανθρώπου συμπίπτει και με τη δική μας αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος με ελπίδα, με αλληλεγγύη, με αποτελεσματικότητα. Το Πάσχα συμβολίζει το Πέρασμα και ευαγγελίζεται την ανάγκη μιας νέας εποχής.

Μιας νέας Ιόνιας Εποχής, όπως την οραματίζεται ο κάθε κάτοικος των Ιονίων Νήσων από τις Στροφάδες μέχρι τα Διαπόντια νησιά. Μια Ιόνια Εποχή με συνοχή, με ευημερία για κάθε συμπολίτη μας, με πνεύμα σύγχρονο και ανταγωνιστικό στις ραγδαίες διεθνείς εξελίξεις, με ρηξικέλευθες τομές και καινοτόμες αποφάσεις που θα αναδείξουν το ιστορικό, πολιτιστικό και περιβαλλοντικό απόθεμα του τόπου μας, αλλά κυρίως τις αρετές των Επτανησίων που διέπρεψαν και συνεχίζουν να διαπρέπουν σε όλο τον κόσμο.

Χριστός Ανέστη με ελπίδα, υγεία, δύναμη και προκοπή σε κάθε συμπολίτισσα και συμπολίτη των Ιονίων Νήσων.

Γιάννης Τρεπεκλής Υπ. Περιφερειάρχης

Καλή Ανάσταση Καλό Πάσχα – 8
Καλή Ανάσταση Καλό Πάσχα – 1
Καλά Χριστούγεννα!! – 1

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

…από τη στεριά
…από τη θάλασσα
…από τον αέρα …οι διασώστες, οι νοσηλευτές και οι γιατροί του ΕΚΑΒ,
είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ώρο.

Με πίστη, ελπίδα & αισιοδοξία σας ευχόμαστε,
καλή Ανάσταση & καλό Πάσχα!

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, για το ΠάσχαΜε δέος και κατάνυξη βιώνουμε το Θείο Πάθος των άγιων ημερών της Μεγάλη Εβδομάδας και βαδίζουμε στη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, στην λαμπροφόρο Ανάσταση του Θεανθρώπου.Τη φετινή πορεία μας προς το Πάσχα συνόδευσαν οδυνηρά γεγονότα, που σφράγισαν ανεξίτηλα τη συλλογική μας συνείδηση. Το Θείο Δράμα και η Ανάσταση, με το διαχρονικό τους μήνυμα της νίκης, της Ζωής επί του Θανάτου, μας διδάσκει ότι υπάρχει πάντοτε στο τέρμα το Φως της Ελπίδας και της Αισιοδοξίας.Το Ανέσπερο Φως της Αναστάσεως ας πλημμυρίσει τις καρδιές και τις ψυχές όλων μας, ας αναπτερώσει τις ελπίδες μας και ας μας γεμίσει πίστη, αποφασιστικότητα και δύναμη να αλλάξουμε όλα αυτά που μας πληγώνουν. Η αγάπη, η καλοσύνη, η αλληλεγγύη και η αισιοδοξία, ας είναι ο οδηγός μας για μια κοινωνία πιο φωτεινή και πιο αισιόδοξη.Εύχομαι από καρδιάς στους απανταχού Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες, υγεία, γαλήνη, φώτιση, και οικογενειακή ευτυχία.Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!Ανδρέας Κτενάς
Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας

Θερμές ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα – 1
POE_OTA_easter2023
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights