Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2023

Χαράλαμπος Καλός : Δημοτική η έκταση που ενοικίασε η Δασική Διεύθυνση Λευκάδας σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας

Απάντηση του δημάρχου Λευκάδας σε δημοσίευμα του meganisinews(49:36 ηχητικού)  μέσω της ραδιοφωνικής συνέντευξης στον prisma 91,6. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

Αναφορικά με το ζήτημα το οποίο συζητήσατε για την άδεια που έδωσε η δασική υπηρεσία, πρέπει να σας πω ότι αμέσως έδωσα εντολή για διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης και αναμένω τις απαντήσεις.

“Πρέπει να σας πω ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω η έκταση αυτή για την οποία μιλάμε έχει δηλωθεί από τον Δήμο Λευκάδας ως δημοτική περιουσία που σημαίνει ότι θα υπάρξει από την πλευρά του δήμου αντιδράσει προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του.

Με την ευκαιρία αυτή που μου δίνεται θέλω να σας πω ότι θα υπάρξει συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο όπου θα παρουσιαστούν όλες οι ενέργειες που έγιναν από τη δημοτική αρχή ακριβώς για την διασφάλιση της δημόσιας(!!!) περιουσίας.(σημείωση σύνταξης: προφανώς ο δήμαρχος εδώ συγχέει λίγο τις έννοιες, δημοτική περιουσία δήμαρχε, των Λευκαδιτών)

Αυτό το λέω γιατί αν δεν είχε γίνει και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το ζήτημα που προέκυψε με την δήλωση από την μεριά του Δασαρχείου και το γνωστό θέμα που μας απασχολεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, πίστεψέ με θα ήμασταν ως Δήμος Λευκάδας ο μεγάλος ηττημένος.

Προσπαθούμε να μηδενίσουμε την πιθανότητα να μην δηλώσει ο Δήμος Λευκάδας οποιοδήποτε μικρό μεσαίο ή μεγάλο ακίνητο που ήταν κοινοτικό στο παρελθόν και τώρα έχει περιέλθει στην περιουσία του Δήμου.”

δείτε όλη την συνέντευξη του δημάρχου Λευκάδας στο lefkadatoday.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights