Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Ιουνίου 2023

Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός: «Ένα βήμα πιο κοντά στον Απόλλωνα της καρδιάς μας».

Στην Οικονομική Επιτροπή της Τρίτης, 4/4/2023, αναδείχθηκε ο προσωρινός μειοδότης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ», με προϋπολογισμό 1.490.000,00€, και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Το άνωθεν έργο αφορά την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του κινηματογράφου «Απόλλωνα», συνολικού εμβαδού κάλυψης 270τ.μ. (με επιπλέον πατάρι), χωρητικότητας 199 θέσεων, το οποίο ως γνωστό καταστράφηκε από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 08/08/2016, στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Λευκάδας.

Ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την δημοπράτηση του έργου πραγματοποιήθηκε την 24 η Φεβρουαρίου 2023, και οι προσφορές αποσφραγίστηκαν την 28 η Φεβρουαρίου 2023, όπου αναδείχθηκε ο προσωρινός μειοδότης. Στο επόμενο διάστημα, και εφόσον δεν προκύψουν ενστάσεις, αναμένονται τα δικαιολογητικά κατακύρωσης.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος ανέφερε: «Η έναρξη των εργασιών για την αποκατάσταση του ιστορικού κινηματόγραφου Απόλλωνα θα έχει ξεκινήσει πριν το τέλος του τρέχοντος έτους».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Για 30 χρόνια τουλάχιστον το αεροδρόμιο του Ακτίου σε ιδιώτες , στη πρώτη ομάδα προτεραιότητας μαζί με Κεφαλλονιά, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Καβάλα και Χανιά

Σύμφωνα με την προκήρυξη στην πρώτη ομάδα εντάσσονται τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, Ακτίου, Καβάλας και Χανίων που εξυπηρέτησαν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights