Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιουλίου 2024

Δεκτή με “πολιτικό σφάξιμο” η παραίτηση του Αντιδημάρχου από τον δήμαρχο Μεγανησίου(video)

Όλο το χρονικό της συνάντησης που οδήγησε στο πολιτικό διαζύγιο

“ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λίγο πριν τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και μια ανάσα πριν την καλοκαιρινή σεζόν, και αφού έχει διατελέσει επί έξι χρόνια Αντιδήμαρχος Μεγανησίου με τον συνδυασμό «Μεγανήσι με Όραμα», ο κ. Λάμπρος – Νικόλαος Δάγλας υπέβαλε χθες (28/03/2023 ) την παραίτηση του από το αξίωμα του και την ανεξαρτητοποίηση του.

Προφανώς ο κ. Δάγλας δεν αντιλαμβάνεται πως η πρόφαση που επικαλείται στην επιστολή παραίτησής του τον εκθέτει στα μάτια των συνδημοτών μας, καθώς είναι γνωστόν τοις πάσι πως ουδέποτε διαφοροποιήθηκε από την διαμόρφωση της πολιτικής του συνδυασμού μας, και φυσικά ποτέ κανένας δεν του στέρησε το δικαίωμα να εκφέρει διαφορετική άποψη.

Φαίνεται πως τα 6 χρόνια δεν ήταν αρκετά για τον κ. Δάγλα για να μπορέσει να αντιληφθεί τα όσα καταγγέλλει. Πιθανόν αν οι εκλογές δεν ήταν σε λίγους μήνες από τώρα, να χρειαζόταν και άλλο χρόνο…

Κάνουμε δεκτή την παραίτηση του κ. Δάγλα, συμβουλεύοντάς τον όμως πως οι πολίτες στις επερχόμενες εκλογές θα μας κρίνουν όλους για το έργο που έχουμε κάνει για τον τόπο μας καθώς και για την συνολική μας στάση όλα αυτά τα χρόνια κι όχι βάσει των προσωπικών φιλοδοξιών.

Ο Δήμαρχος Μεγανησίου

Δάγλας Παύλος”

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πριν την ανακοίνωση της παραίτησης είχε προηγηθεί συνάντηση των δύο ανδρών η οποία δεν κατέστη δυνατόν να γεφυρώσει τις διαφορές τους. Βίντεο από αυτήν δεν υπάρχει , αλλά η σατυρική ομάδα του meganisinews, ενόψει και της Πρωταπριλιάς, ανάλαβε να δημιουργήσει βάσει των ισχυρισμών των εκατέρωθεν  ανακοινώσεών τους και το αποτέλεσμα βγήκε κάπως έτσι:

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights