Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

“Πόρτα” από το Υπουργείο Περιβάλλοντος στην τροπολογία του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας για τα δασικά

Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Λευκάδας στο χθεσινό  Δημοτικό Συμβούλιο , αναβλήθηκε λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη η προγραμματισμένη συνάντηση

Έίχε αποφασιστεί να σταλεί στον Υπουργό τροποποιημένη πρόταση , καθώς υπήρχε μία διαφορετική προσέγγιση από πλευράς δήμου   τόσο για την εγκύκλιο , όσο και για την τροπολογία που εμείς θέλαμε βάση και τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Τελικά εστάλη μόνο η τροπολογία, στον Υπουργό και υφυπουργό, γενικό γραμματέα δασών, με κοινοποίηση και στον βουλευτή Λευκάδας, προκειμένου να ληφθεί υπόψιν σε μία ενδεχόμενη από την πλευρά του Υπουργείου κατάθεση  σχετικής τροπολογίας για την οριστική επίλυση του ζητήματος.

Σε ότι αφορά το υπουργείο προφορικά μου ελεγχθεί ότι η προτεινόμενη τροπολογία από την πλευρά τη δική μας που απηχούσε ακριβώς την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή και υπήρξε μία πρόταση η οποία ήταν πολύ διαφορετική, όχι αδιάφορη σε σχέση με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Κλείνοντας την αναφορά του ο δήμαρχος Λευκάδας  Χαράλαμπος Καλός , είπε:

-Αυτά είναι τα νεότερα δεδομένα σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα και επιφυλάσσομαι για ευρύτερη συζήτηση, αν και την εβδομάδα την οποία τρέχουμε δεν υπάρξει αυτή η συνάντηση στο υπουργείο.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights