Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Οκτωβρίου 2023

Πέτρος Ζαβιτσάνος: Η δημοτκή αρχή έχει αδρανήσει σχετικά με τους δασικούς χάρτες

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Α.ΜΕ.Λ)

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το θέμα με τους δασικούς χάρτες που δημιουργήθηκε με την υποβολή, (κατόπιν εντολής από το ΥΠΕΝ) από το Δασαρχείο Λευκάδας δήλωσης εμπράγματων δικαιωμάτων του δημοσίου, με βάση το δασικό χαρακτήρα εκτάσεων στη Λευκάδα, έχει αρχίσει και ξεσηκώνει τους Λευκαδίτες.

Η υποβολή ήρθε μετά την εφαρμογή του άρθρου 152 του Ν.4819/2021, άρθρο που υπαγόρευσαν οι «άριστοι» βουλευτές των Ιονίων Νήσων της Ν. Δημοκρατίας και για το οποίο πανηγύρισαν .

Μέχρι στιγμής ο Δήμος Λευκάδας, παρα και τις αποφάσεις που έχει παρει για κλιμάκωση της πιεσης με κινητοποιήσεις,κράτα στάση αναμονης, τη στιγμή που οι Λευκαδιτες ξεσηκώνονται και κλιμακώνουν τον αγώνα.

Το ΑΜΕΛ καλεί την δημοτική αρχή να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το γρηγορότερο. Όχι για απλά για ενημέρωση αλλά για να παρθεί απόφαση για αγωνιστικές κινητοποιήσεις προκειμένου να καταργηθεί το άρθρο 152 του Ν.4819/2021 καθώς και η εγκύκλιος που βγήκε στις 15-2-2023 για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου.

Για το ΑΜΕΛ

Ζαβιτσάνος Πέτρος δημ. συμβ. ΛΕΥΚΑΔΑ 4-3-23

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Η … “βαθμολογία” των Περιφερειαρχών. Προτελευταία και …καταϊδρωμένη η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, σύμφωνα με την aftodioikisi.gr

Τη βαθμολογία των περιφερειαρχών με βάση την απορροφητικότητα των περιφερειών τους τα τελευταία 2,5 χρόνια, δηλαδή, το διάστημα που διαχειρίζονταν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights