Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Οκτωβρίου 2023

Νέο Διοικητικό συμβούλιο στον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά  από τις παραιτήσεις τόσο του Προέδρου Κου Σταύρου Γρήγορη όσο και του μέλους Δ.Σ. Κας Καζιανη  Θεοδώρας,   έγινε εκ νέου σύγκληση του Δ.Σ. Ι.Σ.Λευκάδας  σύμφωνα μετα προβλεπόμενα στο άρθρο 308 ΤΟΥ ν.4512/2018 το νεο διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα κατά την συνεδρίαση της  23/02/2023 με την εξής σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σαρανταένας Ιωάννης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατωπόδη Μαρία

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γεώργιος Παρασκευάς

ΤΑΜΙΑΣ: Ιωάννης Γκαρτζώνης

ΜΕΛΗ: 1)Στέφανος Ντάμπος

2)Αλέξανδρος  Ασημάκης

       3)Ιωάννης Σγουρόπουλος

Η πρώτη ανακοίνωση του ΔΣ μετά την εκλογή του για την βράβευση του  Σπύρου Μαραγκού

Το μέλος του ΙΣ Λευκάδας, ιατρός Χειρουργός ορθοπεδικός Μαραγκός Σπυρίδων  τιμήθηκε από το Υπουργείο Υγείας, με βραβείο στην κατηγορία ορθοπεδικοί  με καινοτόμες και πρωτοποριακές ορθοπεδικές επεμβάσεις για την προσφορά του στο ΕΣΥ κατά την περίοδο 2020 έως σήμερα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στον Ευαγγελισμό, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και σύσσωμης της ηγεσίας του Υπουργείου.

Ο Ιατρικός Σύλλογος ΛΕΥΚΑΔΑΣ συγχαίρει θερμά το μέλος του, κο ΜΑΡΑΓΚΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝ για τη διάκριση και τη σημαντική συνεισφορά του, στο πρόσωπο του θεωρεί ότι τιμήθηκε το σύνολο των υγειονομικών που πρόσφεραν ακούραστα τις υπηρεσίες τους στη μεγαλύτερη υγειονομική κρίση της εποχής μας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights