Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Σεπτεμβρίου 2023

Γεράσιμος Κατωπόδης: Ίδρυση Δημοτικής Παράταξης “Για το Μεγανήσι”

Φίλες και φίλοι,


Πρεσβεύοντας πάνω από όλα την πολυσυλλεκτικότητα, την ενότητα και το ομαδικό πνεύμα, ιδρύσαμε το νέο συνδυασμό «για το Μεγανήσι».

Στόχος μας, με διαφορετική προσέγγιση και νέα οπτική, είναι να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την εμπιστοσύνη σας για το Μεγανήσι του αύριο.

Διαφορετική προσέγγιση σε αρχές, πρόγραμμα και φιλοσοφία. Η ομαδική προσπάθεια την οποία πρεσβεύουμε, πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία του στόχου μας για το Μεγανήσι, ώστε να χτιστεί το μέλλον του σε ισχυρές βάσεις.

Αξιολογώντας τις προοπτικές και γνωρίζοντας τις προκλήσεις της εποχής, σχεδιάζουμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα για το Μεγανήσι που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δημοτών, στις σύγχρονες απαιτήσεις, αλλά πάνω από όλα θα διασφαλίζει το Μεγανήσι που όλοι αγαπάμε.


για το Μεγανήσι!
Γεράσιμος Ι. Κατωπόδης, Υποψήφιος Δήμαρχος

τα Μέλη του Συνδυασμού

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

ΣΕΜ: Διαμαρτυρία προς Δήμαρχο Μεγανησίου Παύλο Δάγλα και τους δημοτικούς συμβούλους .

O Σύλλογος Επαγγελματιών Μεγανησίου εκφράζει στον συνάδελφο του Γιώργο Τσολάκη την συμπαράσταση του και του ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο. Όσο αφορά στην παρέμβαση […]

Έναρξη λειτουργίας της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεγανησίου – Ποδαρικό το Σάββατο 24-11 με το “Άλογο του πολέμου”

Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μεγανησίου με χαρά ανακοινώνει την επανέναρξη της Κινηματογραφικής Λέσχης, την οποία θα στηρίξει για δεύτερη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights