Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΣΟΚ Λευκάδας: ‘Ετσι φτάσαμε στην στην διορισμένη δεκαμελής επιτροπή που αντικαθιστά την Εκλεγμένη Νομαρχιακή

Ανακοινώθηκαν οι εννιά, κρυμμένος στο Παρασκήνιο ο επικεφαλής “πολιτικός ενορχηστρωτής” Όλο το ιστορικό μέσα από τις αναρτήσεις του meganisinews

Βρισκόμαστε στην  Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 στην πόλη της Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Λευκάδας με σκοπό την συγκρότηση της σε σώμα, εκλέγοντας Γραμματέα, αναπληρωτή Γραμματέα και ορισμό Υπευθύνων κατόπιν πολύμηνης απραξίας, αφού ο πρώτος στην σταυροδοσία κ. Γιάννης Λάζαρης δεν αποφασίζει για την συνεδρίαση του των εκλεγμένων για την συγκρότηση της Νομαρχιακής και βάσει του καταστατικού την συνεδρίαση προκαλεί ο δεύτερος.

Από την συνεδρίαση προκύπτει

Γραμματέας: Αμαλία Φραγκούλη

Αναπληρωτής Γραμματέας: Ευστάθιος Σκληρός

Υπεύθυνο ΜΜΕ- Επικοινωνίας: Αγλαΐα Κυριάκου με αναπληρωματικό μέλος την Άννα Βρυώνη

Υπεύθυνος Οργανωτικού: Ευάγγελος Θεριανός με αναπληρωματικό μέλος τον Σκληρό Ευστάθιο

Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Θεριανός Ευάγγελος με αναπληρωματικό μέλος την Αγλαΐα Κυριάκου

Ο Γιάννης Λάζαρης εκτός ΝΕ ΠΑΣΟΚ!

Στις 15 Δεκεμβρίου η ΕΔΕΚΑΠ  προφορικά διαρρέει στον τύπο την απόφασή της για ακύρωση των διαδικασιών εκλογής της νέας Νομαρχιακής!

Στις 18  Δεκεμβρίου η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή βγάζει την πρώτη ανακοίνωσή της σχολιάζοντας τις τοπικές εξελίξεις , ασκώντας έντονη κριτική στην Δημοτική Αρχή για τα έργα της παραλίας…

“Αδειάζει” και ταυτόχρονα αφαιρεί την εμπιστοσύνη από τον δήμαρχο Λευκάδας η ΝΕ ΠΑΣΟΚ

Οι πιέσεις αυξάνονται στην Χαριλάου Τρικούπη και τελικά πείθονται να μην πιστοποιηθεί η Νομαρχιακή Επιτροπή και να τοποθετηθεί(διορισμένη)  δεκαμελής επιτροπή που θα την αντικαταστήσει.

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας : Τοποθετούν “σκιώδη” Νομαρχιακή που θα ελέγχει την εκλεγμένη

Γίνεται λοιπόν προσπάθεια να περιοριστούν οι αντιδράσεις με την ανάθεση του ρόλου συντονιστή σε κάποια από τα πρωτοκλασάτα κομματικά  στελέχη της Λευκάδας , που αρνούνται  να ποδηγετήσουν την εκλεγμένη και να παρακάμψουν τις δημοκρατικές διαδικασίες…

ΠΑΣΟΚ Λευκάδας: Προσωρινή “εκεχειρία” μέχρι τις βουλευτικές εκλογές

Η  άρνηση των στελεχών να συγκροτήσουν την διορισμένη εκλογική επιτροπή αγώνα , φέρνει στην Λευκάδα την υπεύθυνο του οργανωτικού και ένα μέλος της ΕΔΕΚΑΠ , που γίνονται μάρτυρες μιας πολύ βαριάς πολιτικής ατμόσφαιρας. Ηδη από το προηγούμενο βράδυ επιτέλους βρέθηκε ο άνθρωπος που θ΄αναλάμβανε  να ολοκληρώσει την διαδικασία, το “πραξικόπημα” για το οποίο βγαίνει ανακοίνωση στα μισά περίπου της συνεδρίασης από τέσσερα εκλεγμένα μέλη της Νομαρχιακής.

Ολοκληρώθηκε το “πραξικόπημα”. Ανακοίνωση της πλειοψηφίας της εκλεγμένης ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Ενώ τα όσα διαδραματίζονται εντός της αιθούσης , αποδεικνύονται τραγικά για τους εξ Αθηνών επισκέπτες

Υπεργραμματέας-συντονιστής της εκλογικής επιτροπής αγώνα ο Νίκος Βικέντιος

Η προσπάθεια  να έχει αποδοχή η νεοσυσταθείσα και  πρωτόγνωρη για τα τοπικά δρώμενα διορισμένη εκλογική επιτροπή αγώνα έφερε ατάκτως ριγμένα και γραμμένα  σε μιά ανακοίνωση καμιά τριανταριά ονόματα

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Τα οποία όπως ήταν φυσικό οδήγησαν κατόπιν  σε πολιτικό “ξεσκαρτάρισμα” και έχουμε  δύο νέες  υποεπιτροπές  ,της επιτροπής εκλογικού αγώνα .

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, συνεδρίασε η Νομαρχιακή επιτροπή εκλογικού αγώνα στη Λευκάδα, στα νέα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κίνημα Αλλαγής, επί της οδού Σκιαδαρέση 21 (πλατεία Μαρκά) και αποφάσισε την συγκρότηση των κάτωθι επιτροπών:

1. Οργανωτική Επιτροπή

ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΛΑΖΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΠΟΛΙΤΗ ΑΚΡΙΒΟΥΛΑ

ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

2. Γραφείο τύπου

ΓΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΛΥΓΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΜΠΟΥΡΣΙΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Κρατείστε δύο παρατηρήσεις 

α) Στην Οργανωτική Επιτροπή Αγώνα εμφανίζεται η κ. Πολίτη Ακριβούλα ως μέλος όπου δεν αναφέρεται στην  προηγούμενη ανακοίνωση σύστασης εκλογικής επιτροπής αγώνα των τριάντα ατόμων.

β) ΟΙ δύο υποεπιτροπές απαρτίζονται συνολικά από εννιά άτομα εάν προσθέσουμε  και τον πρόεδρο σύνολο δέκα.

Όπως και  έχουν τα πράγματα, όλα τα ερωτήματα  κάποια στιγμή θ΄ απαντηθούν ,  εμείς  θα επιχειρήσουμε πριν από τις εκλογές, άλλοι επιθυμούν μετά ή και καθόλου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights