Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Ιουλίου 2024

Όλοι για την Λευκάδα: Τοποθετήσεις-Προτάσεις για δασικές εκτάσεις στο Δ. Σ. της 17ης/2/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραθέτουμε για ενημέρωσητις τοποθετήσεις– παρεμβάσεις των δημοτικών συμβούλων της Παράταξης «ΟΛΟΙ για τη ΛΕΥΚΑΔΑ» και τις προτάσεις μας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 17ης Φεβρουαρίου 2023.

Το εκτός ημερησίας διάταξης θέμα –γιατο οποίο η Παράταξή μας είχε υποβάλει στον Πρόεδρο του Δ. Σ. αίτημα να συζητηθείοπωσδήποτε– αφορούσε και πάλι το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από την πολιτική βούληση της κυβέρνησης να διεκδικήσει ιδιωτικές και δημοτικές δασικές εκτάσεις περίπου χιλιάδες στρ. στην Π. Ε. Λευκάδας, ιδιαίτερα μάλιστα μετά την έκδοση τη πρόσφατης εγκυκλίου από το ΥΠ.ΕΝ που σε καμία περίπτωση δεν λύνει το πρόβλημα.

Δυστυχώς και πάλι η δημοτική αρχή του κ. Χ. Καλού, συνεπικουρούμενη  από την παράταξη του κ. Θ. Σολδάτου, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Κι ενώ η συντριπτική κοινωνική πλειοψηφία αντιλαμβάνεται ότι σε καμία περίπτωση η νέα πολυδιαφημιζόμενη εγκύκλιο που ΥΠ.ΕΝ δε λύνει το πρόβλημα, ο Δήμος Λευκάδας, αρνείται τις κινητοποιήσεις, κωλυσιεργεί και παραπέμπει σε επιτροπές που πρώτα θα αποφασίσουν πως θα συγκροτηθούν και μετά πως και τι θα πράξουν! Όμως ο κοινοβουλευτικός χρόνος που απομένει για τη μοναδική λύση, αυτή της νομοθετικής ρύθμισης είναι ελάχιστος, λόγω των πρόωρων εκλογών.

Για άλλη μια φορά και συνειδητά η δημοτική αρχή είναι ουραγός των εξελίξεων!

Κ. Δρακονταειδής –https://youtu.be/XBIuuz0Y-EI

Θ. Περδικάρης – https://youtu.be/Ef10RDDBaEU

Χ. Γληγόρης –  https://youtu.be/P1rLk5Ut1AE

Κ. Σέρβος –https://youtu.be/GiOhxPBgmIo

 

Δημοτική Παράταξη “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ”

18/2/20

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights