Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2023

Η Ευγενία Αρβανίτη για την απομάκρυνση του Δασάρχη

Απομάκρυνση του Δασάρχη ή άμεση νομοθετική ρύθμιση για τους Δασικούς Χάρτες;

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απομάκρυνση του Δασάρχη Λευκάδας από το πόστο του. Δυστυχώς έτσι αντιλαμβάνονται η Κυβέρνηση της ΝΔ και ο Βουλευτής Λευκάδος την διευθέτηση προβλημάτων που οι ίδιοι δημιούργησαν με το νομοθετικό έργο που ψηφίζουν. Το πρόβλημα των Δασικών χαρτών του Νομού προκύπτει από την νομοθεσία και όχι από τον δημόσιο λειτουργό που την υλοποιεί! Η δυσμενή μετάθεση του Δασάρχη λίγες μέρες μετά την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και τις σφοδρές αντιδράσεις των πολιτών δείχνουν μια κυβέρνηση που δεν θέλει να λύσει το πρόβλημα αλλά που απλά επιδιώκει να μεταθέσει την ευθύνη. Η κλασική αυτή συνταγή έρχεται από το παρελθόν της δεξιάς στη χώρα μας που με αυταρχικό κα αυθαίρετο τρόπο λειτουργεί ως φόβητρο στη δημόσια διοίκηση.

Ο Δασάρχης δεν υφαρπάζει τις περιουσίες των πολιτών αλλά η νομοθεσία που διακαώς υποστηρίζει ο βουλευτής Λευκάδος ο οποίος την ίδια στιγμή κόπτεται ότι κατανοεί τους πολίτες και τον Δήμο και τους «συμπαραστέκεται» στον αγώνα τους για δικαίωση. Ο απόλυτος εμπαιγμός!!!! Αυτό πρέπει να σταματήσει και οι πολίτες της Λευκάδας θα πρέπει να δώσουν αποστομωτική απάντηση σε έναν βουλευτή και σε μια κυβέρνηση που νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν και να αδικούν.

Ο δημοκρατικός λαός της Λευκάδας καλείται να ορθώσει το ανάστημά του. Ο/Η πολίτης δεν είναι πια έρμαιο ούτε όμηρος των δήθεν κεντρώων πολιτικών του κ. Μητσοτάκη που στερούν από τους πολίτες τις νόμιμες περιουσίες τους. Απαιτεί δικαίωση έστω και την τελευταία στιγμή. Η έλλειψη πολιτικής βούλησης, η ανικανότητα και ο αυταρχισμός έχουν τα όριά τους. Ζητούμε άμεση αποκατάσταση της αδικίας με νομοθετική ρύθμιση για να λυθεί το πρόβλημα οριστικά.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Τροπολογία 47 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την παράταση χορήγησης αναπηρικής σύνταξης και πάσης φύσεως επιδομάτων αναπηρίας

Τροπολογία για την παράταση χορήγησης αναπηρικής σύνταξης και πάσης φύσεως επιδομάτων αναπηρίας στους εγκλωβισμένους στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας, κατέθεσαν 47 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights