Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Ιουνίου 2024

Το κείμενο της παρέμβασης της Ευγενίας Αρβανίτη -Το video και η διευκρίνηση του meganisinews

Στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας στην συγκέντρωση  των μελών του ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Λευκάδας ότι στην πρόσφατη σύγκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αγώνα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής (2/2/2023) η τοποθέτηση της Ε. Αρβανίτη ήταν ξεκάθαρη αν και στον τοπικό τύπο υπήρξε η εξής λακωνική διατύπωση: «Ενωτική εμφανίστηκε η κ. Αρβανίτη, ενώ απέφυγε να πάρει θέση σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει με την Νομαρχιακή…».

Η τοποθέτηση της κ. Αρβανίτη αφορούσε στην ενότητα του χώρου η οποία διασφαλίζεται μόνο με καθαρές λύσεις και με εμπεδωμένο το αίσθημα εμπιστοσύνης και συντροφικότητας. Η κ. Αρβανίτη απευθυνόμενη στο κλιμάκιο του κόμματος τόνισε ότι «τα προβλήματα δεν πρέπει να καλύπτονται κάτω από το χαλί, αλλιώς δεν μπορεί να εμπεδωθεί η ενότητα». Προέτρεψε δε το κλιμάκιο του κόμματος να δώσει σαφείς απαντήσεις στα επίμονα ερωτήματα που ετέθησαν, να αφουγκραστεί τις πλειοψηφούσες απόψεις που διατυπώθηκαν στην αίθουσα και να λάβει κατάλληλη δράση αποκαθιστώντας την καταστατική τάξη ώστε ο χώρος να προχωρήσει απερίσπαστος στον αγώνα που κάνει προς τις εκλογές αλλά και για να αναδείξει τα προβλήματα του τόπου.

Παρακαλούμε για την ορθή αναδιατύπωση των δημοσιευμάτων ώστε να μην υπάρχουν σκιές σε μια πορεία διαλόγου και σύνθεσης για το καλό των πολιτών.

Διευκρίνηση του meganisinews σχετικά με την Παρέμβαση της κ. Αρβανίτη

Εμείς  απλώς μεταφέραμε λόγια της  ίδιας στο 1:33 του σχετικού video που δημοσιεύουμε :

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights