Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Οκτωβρίου 2023

ΑΣΕΠ 7Κ/2021: Μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ χωρίς νέα αίτηση – Ποιους αφορά

Μεταξύ αυτών και η κάλυψη της κενής θέσης για το Μεγανήσι

Καλούνται υποψήφιοι της προκήρυξης 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ για 144 μόνιμες θέσεις στα ΚΕΠ, να υποβάλλουν δικαιολογητικά

Το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψηφίους ΔΕ της προκήρυξης 7Κ/2021, που περιλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα υποψηφίων, να υποβάλουν ηλεκτρονικά όλα τα σχετικά δικαιολογητικά, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων του διαγωνισμού.

Στην παρούσα φάση, το ΑΣΕΠ καλεί υποψήφιους για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 53 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού.

Η πρόσκληση δημοσιεύετε εκ νέου, επειδή, κατόπιν ελέγχου των δικαιολογητικών των υποψηφίων της ως άνω κατηγορίας, δεν συμπληρώθηκε ο αριθμός που απαιτείται για την κάλυψη των προκηρυσσόμενων θέσεων,

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ, προβλέπει συνολικά, την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 144 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού.

Να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον πίνακα που δημοσίευσε σήμερα το ΑΣΕΠ, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στο παράρτημα Στ΄ της οικείας προκήρυξης.

Η προθεσμία – Το Proson.gr σας κάνει την αίτηση

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών, στο Β΄ Στάδιο, αρχίζει τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 8:00 και λήγει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023  και ώρα 14:00.

Επισημαίνεται ότι, υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον αναρτημένο πίνακα και δεν αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά στο Β΄ Στάδιο τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία.

Πίνακας υποψηφίων

Προετοιμάζουμε τον φάκελο ΑΣΕΠ και σας κάνουμε την αίτηση με ασφάλεια 

Το Proson.gr παρέχει σε όλη την Ελλάδα υπηρεσίες δημιουργίας ή επικαιροποίησης Μητρώου στον ΑΣΕΠ το οποίο είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αίτηση σε κάποια προκήρυξη για διορισμούς και προσλήψεις.

Παράλληλα το Proson.gr παρέχει ως υπηρεσία σε χιλιάδες ενδιαφερόμενους την διεκπεραίωση της αίτησης σε οποιαδήποτε προκήρυξη του ΑΣΕΠ ή και σε άλλες προσλήψεις που αφορούν το δημόσιο ή τον ευρύτερο δημόσιο τομέα

ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟ PROSON.GR

Διευκρινίσεις

Διευκρινίζεται ότι,  σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών συμμετοχής, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4):

  • Τις εργάσιμες ημέρες: Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή  μέσω email στο enimerosi@asep.gr

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Απόφαση του Δ.Σ. της ΚΟΙ.Δ.Ε. Μεγανησίου (ΚΟΙΔΕΜ) για πρόσληψη Κοινωνικού Λειτουργού

Αναρτήθηκε σήμερα 9/5/2013 στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» η ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μεγανησίου (ΚΟΙΔΕΜ), συνεδρίαση 2η της […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights