Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Γιώργος Γαβρίλης στον Prisma 91,6 σχολιάζει το Puzzle των προεκλογικών υποψηφιοτήτων.

πηγή: lefkadatoday.gr

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις πολλαπλές υποψηφιότητες στο δήμο Μεγανησίου, καθώς αυτή τη στιγμή είναι τέσσερις υποψήφιοι που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και έχουν βγει σε αναζήτηση για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Ο Γιώργος Γαβρίλης μετέδωσε τις πληροφορίες που έχει αναφορικά με την πρόσφατη συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με αφορμή την γιορτή του υποψηφίου βουλευτή Αντώνη Σιδέρη, λέγοντας πως δεν υπήρξε καμία πολιτική αιχμή, αλλά ένα αμήχανο κλίμα.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Γαβρίλη οι σχέσεις παραμένουν αγεφύρωτες με όσους αμφισβητούν την σύσταση της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, καθώς Έγινε προσπάθεια από το κόμμα να μπει ένας εποπτεύον για να αναλάβει όλη την προεκλογική διαδικασία ως υπέρ-πρόεδρος.

“Μάλιστα άρχισαν να επικοινωνούν με στελέχη του κόμματος στη Λευκάδα που κατείχαν κάποιο αξίωμα θεωρώντας πως θα μπορούσα να πειθαρχήσουν όλοι μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών.

Ωστόσο με όσους επικοινωνούσαν εισέπρατταν αρνητική απάντηση, γιατί πρόκειται για ένα καυτό ζήτημα”

Ο ίδιος εκτίμησε πώς το κόμμα δεν πρόκειται να δώσει χρίσμα για το δήμο, ωστόσο εκτιμά ότι θα γίνει πολιτική σφαγή όπως και στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Από τη Νέα Δημοκρατία υπάρχει διστακτικότητα στην υποψηφιότητα του Φίλιππου Σκληρού, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην κατέβει υποψήφιος. Επίσης παίζει το όνομα του Μάκη Μελά με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε εδώ στον prisma 91,6

Θεωρώ όμως πως και αυτός δεν θα κατέβει τελικά, καθώς μπορεί να στηρίξει τον κύριο Βεργίνη, όποιος θα είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους με μεγάλο ερωτηματικό για το τι θα πράξει ο Θοδωρής Σολδάτος.

Σχετικά με την περιφέρεια υπάρχει στήριξη του κόμματος sτο όνομα της Ρόδης Κράτσα, παρόλες τις ενστάσεις που μπορεί να έχουν ακουστεί.

Εκτίμησε όμως πώς το σύνολο του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας θα διασπαστεί, αρκεί να δούμε σε τι βαθμό αν κατέβει υποψήφιος ο κύριος Τερπεκλής που έχει εκφράσει την πολιτική βούληση.

Για τις βουλευτικές εκλογές, μεγάλο αποτέλεσμα θα παίξει το γεγονός εάν θα εισπράξει φθορά η Νέα Δημοκρατία ως Κυβερνών κόμμα στα Επτάνησα και ειδικά στην Κέρκυρα

Για την ώρα όμως πρέπει να πω πως εγώ δεν βλέπω ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό.

Αυτό μπορεί όμως να μετατραπεί σε μία μικρή μείωση ποσοστών του βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά. Εκτιμώ όμως ότι και στις επόμενες εκλογές θα είναι βουλευτής.

Εκτός εάν  υπάρξει κάποιος υποψήφιος από έναν άλλο  πολιτικό χώρο που μπορεί να ανατρέψει την δυναμική που έχει αυτή τη στιγμή, αυτό θα το δούμε όμως όπως έχουν τα πράγματα δεν τον βλέπω να χάνει την έδρα του.

Ακούστε όλη την συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Oικονομικά κίνητρα από το Υπουργείο για την κάλυψη των θέσεων Ιατρών Υπηρεσίας Υπαίθρου σε Κάλαμο, Καστό και Μεγανήσι

Στο ύψος των 400 ευρώ ανέρχεται η μηνιαία πριμοδότηση που διακόπτεται αυτόματα σε περίπτωση απόσπασης Στον χαρακτηρισμό,   Περιφερειακών Ιατρείων, Πολυδύναμων Περιφερειακών […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights