Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Νοεμβρίου 2023

Δεν προκύπτουν στοιχεία ζημίας του δήμου Μεγανησίου από την Eurologic IKE

Έγκαιρη και έγκυρη η παράδοση του έργου σύμφωνα με ανακοινώσεις των δήμων που η εταιρεία συνεργαζόνταν- Τι δήλωσε στον δήμαρχο Άργους -Μυκηνών ο ιδιοκτήτης

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του δήμου Μεγανησίου:

Ο Δήμος Μεγανησίου κατόπιν ενημέρωσης από τον Δήμο Αχαρνών και τον Δήμο Άργους Μυκηνών λύνει την σύμβαση Λογιστικής Υποστήριξης  με την εταιρία λογιστικών υπηρεσιών Eurologic IKE μετά τις καταγγελίες για πλαστές φορολογικές ενημερότητες που αφορούν την εν λόγω εταιρία. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας όπως και των άλλων Δήμων δεν είχαν καμία γνώση και δεν φέρουν καμία ευθύνη επικάλυψης του θέματος και σε καμία περίπτωση δεν προκλήθηκε ζημία κατά την υλοποίηση των συμβάσεων καθώς υπήρχε πάντα έγκαιρη παράδοση του έργου.

Δείτε τι είπε σε βίντεο που ανέβασε στο Facebook  για το θέμα ο δήμαρχος  Άργους – Μυκηνών:

Το πρόβλημα λοιπόν από ότι καταλάβαμε εντοπίζεται στο γεγονός ότι η εταιρεία απέδιδε πλαστές ενημερότητες στους δήμους ,   προβαίνοντας σε φορολογικές παραβάσεις  έναντι του Δημοσίου. Ορθώς λοιπόν όλοι οι δήμοι διέκοψαν την συνεργασία τους μέχρι να ξεκαθαριστεί το θέμα.

Τώρα σύμφωνα πάντα  με το Δελτίο Τύπου του δήμου Μεγανησίου

“Λόγω της σοβαρότητας του θέματος ο Δήμος Μεγανησίου είναι σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Δήμου την Δευτέρα να  καταθέσει  μήνυση στην Εισαγγελία κοινοποιώντας όλα τα σχετικά έγγραφα για να διερευνηθεί η υπόθεση και να αποδοθούν άμεσα οι σχετικές ευθύνες. Παράλληλα θα ενημερωθούν εγγράφως και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες”

Τώρα εμείς δεν έχουμε καταλάβει, γιατί εφόσον δεν ζημιώθηκε ο δήμος , θα υποβάλλει μύνηση , δεν διαβάσαμε μέχρι στιγμής παρόμοια ενέργεια άλλου δήμου που συνεργαζόνταν με την εν λόγω εταιρεία.

Εκείνο που διαβάσαμε όμως είναι ότι κι εδώ , όπως κι αλλού , η αντιπολίτευση σηκώνει τους τόνους ενόψει και της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης , θα δούμε στο τέλος εάν είναι κάτι περισσότερο αυτή η ιστορία.

Πάντως το Δελτίο Τύπου του δήμου Μεγανησίου κλείνει ως εξής:

“Ο Δήμος Μεγανησίου και οι υπηρεσίες του λειτουργούν πάντα με διαύγεια, νομιμότητα και διαφάνεια προς το συμφέρον των δημοτών καθώς επίσης βρίσκεται και σε απόλυτη συνεννόηση με τους Δήμους Αχαρνών, Άργους Μυκηνών, Επιδαύρου, Ερμιονίδας και άλλους για κοινές περαιτέρω ενέργειες.

Ο Δήμαρχος
Παύλος Δάγλας”

ΥΓ: Εδώ είμαστε και θα παρακολουθούμε την συνέχεια αυτής της ιστορίας και θα σας ενημερώσουμε εάν προκύψει κάτι περισσότερο από αυτό που αρχικώς συμπεραίνουμε!
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights